Reklama

Reklama

Ocelový meč

  • Česko Ocelový úsvit (neoficiální název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nacházíme se kdesi v budoucnosti, kdy se ze světa stala pouze suchá pláň. Oceány již neexistují a jezera jsou vyschlá na prach. K posledním existujícím pramenům pitné vody se stahují přeživší lidé a budují kolem nich města. Jednu takovou osadu však vykořisťuje proradný Damnil a jeho skupina banditů a zabijáků. Jejich studny totiž rychle schnou a potřebují vodu správců osady za každou cenu. Ale do města v ten čas přichází osamělý válečník s dlouhým mečem na zádech, který se před bandity odmítá sklánět. Damnilově skupině začíná být jedinou překážkou v cestě a nekompromisní výzvou k boji. (Slimak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Dárius 

všechny recenze uživatele

Tak v takové roli jste Patrika jěště neviděli.Kdysi dávno za soudruhů po večerech-když bylo daleko do výplaty jsme na takové filmy koukali.Holky zblázněné do Patrika,viděly už "Hříšný tanec" jen komentovaly "Je něco co tenhle člověk neumí?"Docela se těším až si koupím právě vycházející Dvd a celou tudle perlu si připomenu. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Pěkný to bylo. Postapokalyptické béčko sice nedosahuje na Mad Maxe, ale zároveň to není žádné lovení v odpadových vodách. Výprava ujde, i když se v podstatě podíváme jen na jednu farmu. Postavy jsou sympatické, především netypický Brion James, který stojí na straně dobra a skvělý Christopher Neame jako bojovník s mečem. A největším překvapením byl pro mě Patrik Swayze, kterého mám zaškatulkovaného v romantických nebo komediálních rolích - tady ale bez problémů hraje drsného exvojáka, co se umí slušně ohánět s mečem. Jinak akce - až na jednu honičku v trapných vozítkách se tu hraje hlavně na souboje na meče, přičemž záverečná bitka nemá chybu. Celkově fajn film. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Miestami hrozne hlúpe (hlavne motivácie a konanie záporákov) a Swayzeho skákanie a kotrmelce sú aj pri ohľade na dobu vzniku trápne. Film dobre deklaruje, že VODNÝ SVET je vlastne vydarený film a že ROAD WARRIOR je nedosažiteľný. Celkovo neškodné a akčné finále celkom znesiteľné. Keďže som si však nedávno opäť pozrel prostoduchého ale inak skvelého KYBORGA, nemôžem dať lepšie hodnotenie... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrné post-apokalyptické béčko od režiséra MISSING IN ACTION 2, které Swayze natočil ve stejném roce jako HŘÍŠNÝ TANEC. Příběh je prostý a okoukaný, postavy šablonovité (drsný hrdina s temnou minulostí, idealistická vůdkyně mírumilovné komunity, její sympatická tvrdá pravá ruka, záporák a jeho zabiják), pěstní a mečové souboje slabé, nepadne žádná hláška, pochválit lze snad jen pouštní výpravu, která připomene HVĚZDNÉ VÁLKY, stejně jako vlasové kreace většiny zúčastněných připomenou pankáče z MAXE. V jedné z vedlejších rolích mladý Arnold Vosloo. U nás distribuoval Golden Crown. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Cakal som nejaky lepsi klon na temu Mad Max, ale toto je ovela slabsie. Trapne vozidla na ekologicky pohon vo mne nezanechalo ani kusok adrenalinu v mojich zilach, ked ten maly smradoch s tym vozidlom unikal pred tym banditom. Obcas sa vo filme nieco vydarilo, ako boli tie suboje s mecmi, ale ostatok stalo za nic. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama