Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nakrátko ho zastavila nehoda, duše tuláka však brzy velí jít dál. Aby zůstal, ho může přimět jen zázrak. Před tím, než Jacka McClouda (Patrick Swayze) srazilo v jednom zapadlém městečku auto, potuloval se on a jeho pes bez cíle Amerikou. Nešťastná řidička (Mary Elizabeth Mastrantonio) a její děti začali o neznámého tuláka a jeho čtyřnohého přítele pečovat. Ačkoli si to nechtěli připustit, postupně se oba stávají miláčky celé rodiny. Vidina spořádaného života je lákavá, ale touha po volnosti Jacka popohání dál. Vypadá to, že k tomu, aby zůstal, ho může přimět jen zázrak... (HBO Europe)

(více)

Recenze (10)

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Sny jsou něco co bychom si neměli nechat vzít. Sportovní motiv mi přišel úměrný danému tématu, které ještě navíc povyšovali parádní herecké výkony, a to i od dětských protagonistů. Co ale můj výsledný dojem poněkud srazilo, jsou sci-fi prvky. Dojem "sáhnutí si na hvězdy" mohl být vyobrazen přece jen poetičtěji. I přesto, Plňme si svá přání a radujme se z každé maličkosti, kterou nám život přižene do cesty. ()

Reklama

cici24 

všechny recenze uživatele

Měl jsem z tohoto snímku strach, ale dostal jsem velmi příjmný snímek, který pojednává o životním osudu samotné matky s dvěma kluky na malém městě. Jejich útrapy spojené s maloměšťáctvím, kde synové bez otce strádají a kde svobodná matka je bezmozná a do toho spadne z nebe Paťa.Jak se to bude dál vyvýjet ..dost klišoidní snímek, ale velmi dobře natočený.... ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Pěkný film, který se nemůže rozhodnout, jestli bude více pro děti, nebo pro dospělé. Nicméně stopáž je přijatelná, film má málo hluchých míst a hlavně má Mary Elizabeth a Patricka Swayzeho. Bez nich by to zdaleka nebylo tak vysoké hodnocení. P. S. Už v titulcích jsem si říkal, že mi je jméno Martha Coolidge povědomé. Poté jsem zjistil, že to ona natočila jeden z nejhorších filmů jaký jsem kdy viděl. Takže tohle nedopadlo zas tak špatně… :-) ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film nás vtahuje do vztahu lidí, kteří se náhodně potkají. Matka s dvěma syny a tulák. Jak už to tak bývá, prvotní opatrnost vystřídají sympatie až nakonec dojde k nevyhnutelnému. Film ale než o vztazích je o snech a přáních, o tom, že člověk má hledat štěstí v tom, co má, nikoli hnát se za falešnými představami. U tohoto filmu může být hodnocení různé podle toho, jak kdo tento stav mysli a rozpoložení chápe. Já tedy dávám tři hvězdy, protože to není ani velice dobré ani špatné. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama