Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Potomek polských emigrantů Chuck Warsaw (Patrick Swayze) zvaný pro svou divokou povahu Tygr se po dlouhých letech vyléčil z drogové závislosti a nyní se vrací do rodného ospalého městečka, kde za sebou kdysi zanechal jen neštěstí a zmar. Není tak divu, že Chucka nikdo nechce přijmout a jeho napravení nevěří ani nejbližší rodina. Světlou výjimkou je jeho školní láska Karen (Barbara Williams), jež mu na dlouhé a trnité cestě za napravením podá pomocnou ruku. (J.Connor)

(více)

Recenze (5)

JimmyL33T 

všechny recenze uživatele

Za obal videokazety, smál jsem se pokaždé, když jsem přišel do videopůjčovny. Ale půjčit si jí sem se nikdy neodhodlal. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Patrik se po peckách typu Dirty Dancing, Ocelový meč či Red Dawn zřejmě rozhodl ukázat své charakterní herectví v téhle rádoby sžíravé srajdě, která českým distribučním názvem vtipně parazituje na prvním zmíněném hitu. No nevim, docela strašný to bylo, feťák, kterej všechny okradl, postřelil tátu, pravděpodobně se pokusil o vynucenej incest se ségrou (ty flashbacky nejsou zcela zřejmý) po letech vystřízlivěl a teď nedokáže pochopit, že z něj nejsou všichni posraný a nevítaj ho s otevřenou náručí. Svým způsobem to opravdu odpovídá obvyklému narkomanskému naturelu, ale hrdina je díky tomu dost nesympatický a jeho pohnutky trochu absurdní. Patrik se tak psími pohledy prokouká až na konec filmu, kde se všichni usmířej, spoiler, sakra. ()

Reklama

TO 

všechny recenze uživatele

Patrick Swayze je Chuck Tiger Warsaw, vyléčený narkoman, který se po letech vězení vrací do rodného městečka, které opustil po krádeži spojené s násilným konfliktem s otcem a pokusu o incest s vlastní sestrou. Nyní chce všechny přesvědčit, že se změnil, ale jak se zdá, odpustit mu nikdo nehodlá. Konvenčně natočené, lehce deprimující drama, zanechává poněkud sterilní dojem. 51% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama