Reklama

Reklama

Probuzení v Renu

  • Česko Probuzení v Reno (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva manželské páry, Roy s Candy a Lonnie Earl s Darlene, se znají dost dobře a myslí si, že je už nic nemůže překvapit. Jednoho dne se rozhodnou splnit si svůj sen a vydají se ve zbrusu novém autě na společnou dovolenou do Nevady na velkou přehlídku silničních korábů. Po cestě plné zážitků ale vychází najevo, že s jejich přátelstvím je něco v nepořádku a že jiskra přeskočila, kam neměla. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Lavran 

všechny recenze uživatele

Amerikánsky stupidní "road movie" (mohu-li to tak vlastně vůbec nazvat), ve které Patrick Swayze více než kdy jindy vypadá jako simplicius simplicissimus, a kterou před totální katastrofou zachraňuje B. B. Thorton (ne, že by se něco příliš měnilo, protože smetišti filmových dějin se Probuzení v Renu stejně nevyhne). Raději jdu zas o dům dál... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tohle není Reno. To je Melrose Place. Můj muž ojel tvoji ženu." Ahoj. Jsem Roy. Mám moc hezkou manželku, hodně spolu souložíme při teplotě 36,2 st. C a snažíme se, aby otěhotněla. Teď se to konečně povedlo a já už vím, že jsem neplodnej. Taky se nějak provalilo, že se párkrát vyspala s mým nejlepším kamarádem Lonnie Earlem. On to sice v klidu potvrdil, ale říkal, že se ho to netýká. Moc tomu nerozumím, ale doufám, že to nijak neohrozí naše přátelství. Bavte se, tady se bude mstít. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Brent Briscoe, Mark Fauser .. Hm, sice slušně obsazená taškařice dvou manželských párů, jen toho humoru bylo celkem poskromnu. Ovšem Texaský steak z pověstné restaurace, kde dostanete zdarma přes dvě kila masa, když je samozřejmě sníte, je můj soukromý sen. Už jen ochutnat... ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Opravdu velice stupidní poloviční road movie. Dopředu víte jak to dopadne s plodností Patricka S. a dopředu je jasné, že když si zašukali ti druzí, tak se na to příjde v tu nejméně vhodnou dobu. Penelope C. tu hraje štětku, což mě překvapilo, je na plátně čisté 2 minuty. Nejvíc mě na této kravině zaujal profil američana. To je kolík, který chce šoustat-nějak si to omluví, pokud se jedná o ženu kamaráda, chce auto a to velký a silný a chce steak a to 2,5 kg a chce dovolenou v Renu v záři světel a rachotu rulet a chce moře piva. Dovede se posrat z hotelovýho apartmá, kde má plazma asi milion palců. Když tyhle idioty člověk vidí na plátně i s jejich slepicema, připadá si jako osvětový vzdělaný evropan se slovanskými kořeny. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Natashu Richardson jsem /bohužel/ viděla v asi jen třech filmech ,zbytek ústřední trojice mám hodně ráda. Velmi příjemná komedie,kde vás herecké výkony potěší a jednoduchý příběh snad pobaví. Řekla bych, že snímek působít tak o deset let starší,ale v tom dobrém slova smyslu. Mimika Billyho Bob Thortnta je úžasná a když už nic jiného, tak by mě stačilo sledovat jen jeho. Nicméně je toho ke sledování mnohem více a pokud má člověk náladu na nenáročnou komedii, tak vřele doporučuji. Robosaurus-bomba.:)). ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama