Reklama

Reklama

Zpětný úder

  • Česko Terminátorka (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Seržant Jay Handlin má převézt zatčeného Ree Marlese, bývalého pokladníka gangstera Alexe Gateleeho, kterého kdysi ošidil, do Afriky. Tam má Marsales figurovat jako korunní svědek v procesu proti Gateleemu. Hned cestou z letiště jsou přepadeni Gateleeho muži. Díky zdatnosti Julie, která jede s eskortou jako doprovod a ovládá bojová umění, se jim ubrání. Je jasné, že někdo musel transport vězně prozradit. Zakrátko dojde k další akci: Julie a letuška Lianna jsou uneseny a dopraveny do chýše uprostřed pralesa. Jayovi je jasné, že Gatelee se chce pokusit vyměnit obě ženy za korunního svědka Marsalese. S pomocí domorodého chlapce Charlieho se hned pustí do hledání dívek. Těm se ale mezitím podařilo z chatrče uprchnout, což Jay zatím netuší. Pokouší se dosáhnout aspoň toho, aby policie dovolila naoko výměnu korunního svědka za policistku. Na místo předání přichází Gatelee oproti dohodě se svými zabijáky a s maskovanou ženou, která má představovat Julii. Julie s Liannou se však podařilo zmocnit se vrtulníku a blíží se k místu předání... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasické videobéčko svojej doby, ktoré natočila parta karatistov, ktorá sa vrátila z HK, kde sa mihli v pár filmoch a tak sa rozhodli, že dobijú Hollywood. Ale mali to ťažké. Vymyslieť aspoň trochu zmysluplný dej v ktorom sa budú čo najmenej snažiť prednášať dialógy, pretože by v nich aj tak pôsobili trápne. Takže film zaplnia v maximálnej miere bitkami. Na nič iné aj tak prachy nemali. Takže sa tu bijú v jaskyni, na člne, v bambusovej chajde, vonku. Proste kdekoľvek. A aj keď vidno, že sa borci a babenky biť celkom vedeli, tak ich najväčším protivníkom bol choreograf, kameraman a strihač, ktorí vyhrali nad karatistami KO. Sem tam sa nejaký chvat podarí, ale choreografia je jednoduchá, chvaty často pomalé jak v starých kung-fu filmoch, takže medzi každým úderom si môžete dať šlofíka, a údery tiež evidentne príliš nezapadajú. Napriek tej mizérii sú bitky snáď jediným, čo stojí v tomto filme za zmienku. Pustite si ich na youtube a ak sa vám z nich zdvihne kufor, tak sa na film môžete zvysoka veď viete čo. Film vhodný pre hardcore fanúšikov, ktorým sú tie dávno zabudnuté ksichty aspoň trochu povedomé. 2/10. ()

nanamarak1

všechny recenze uživatele

https://youtu.be/RLno5yVmUVc Lacike to shrnul přesně. Tenhle film tvoří vlastně jen bitky, které jsou někdy ucházející (hlavně ty se sympaťákem Trimblem), jindy hrozné (bitka na čluny). Střih a kamera je místy katastrofální, a nepomáhá tomu ani ten otřesný VHS rip na netu. Qissi jako záporák je celkem slušný, ale režii měl svěřit někomu jinému. 30%. ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Stačí málo, aby mně akční béčko bavilo - svižné tempo příběhu, sympaťák v hlavní roli a holky ať ukážou prsa. V tomto případě si můžu odškrtnout jen druhý bod, takže celkově je to spíš zklamání. Trimble je sice celkem bourák a líbily se mi bitky, ale to na celý film nevystačí. Zbytek je nezáživná krimi, točená kdesi v prdelákově, bez nějaké větší akce (nudnou honičku na motorkách nepočítám), možná jedna dobrá hláška a dost zbytečných scén typu: "hele voda" a potom snad minutový záběr jak k tý vodě jdou... Přes všechny nedostatky mně to trochu pobavilo, ale mohlo to být o dost lepší. ()

Reklama

Reklama