Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (654)

fleker odpad!

všechny recenze uživatele

Po druhým díle sem si řek: Á DOST! Na Tosku už nikdy víc. Ale co se nestalo, pár měsíců na to sme byli já a moje třída vylákáni do kina údajně na ňákou "komédii"..Po usazení na svá místa sme byli jakýmsi tejemným hlasem vyzváni, abychom vypnuli všechny elektrické přístroje. Já a Lúďa jsme se dobrovolně přihlásili, že provedeme osobní prohlídku.....zabavilo se: 13 mobilních telefonů, autíčko na dálkové ovládání,1 tamagoči, troje dámské kalhotky a motorová pila maunfield......Osobní prohlídce se bránilo akorát několik výletníků z domova důchodců Velké Březno, tak sme jim já a Lůďa aspoň zmagnetovali kardiostimulátory...Zničehonic se rozjasnilo plátno a mě orosilo čelo. JE TO PAST! JE TO PAST!....zaječel sem a pohotově zpodsedačky vylovil lékárničku s obrázkem Trošky ve tvarů kříže, připravenou pro podobné případy. Otevřel sem ji a začal rozdávat spolužákům pepřový sprej, rohypnol, slznej plyn a různý druhy prášků na uklidnění, abych zachránil co se dá. Bohužel poptávka převršila nabídku, takže já zůstal čistej...........a jaký že to bylo?...když sem měl kdysi dávno depku, začal sem pracovat na díle, keré sem pojmenoval srozumitelným názvem SLKBNVMZH....jde o seznam lidi, kerejm bych nejrači vystřelil mozek zhlavy.....a budeš se možná divit Troško, tebe už tam mám třikrát.... ()

Adman 

všechny recenze uživatele

3 * ... to je to nejdrzejší maximum, které může dosáhnout jakýkoli zdravý hodnotící divák. Abych to hned na začátek zdůvodnil, tak jedna hvězdička je za kameru, stejně jako u předchozího dílu. Druhá je za šílený experiment druhého dílu co lidi snesou a třetí je za šílený experiment maximální únosnosti bytí na planetě Zemi. Z toho vyplývá že se nestydím za to, že jsem se u "filmu" (citlivkám pardoon za tak silné slovo) i více než jedenkrát zasmál. Já zde nebudu hodnotit žádné příběhové linie, žádnou hudbu a žádné herecké výkony a já nevm co ještě. Uvědomuji si jednu podstatnou věc, a to, že film nevznikl za účelem obsahovat všechny tyto vyjmenované věci. Vznikl za účelem pobavit diváka, který když k tomu nepřistupuje pasivně ("To sem zvědavej co to zase bude za odpad!"), tak má solidní šanci pobavit se. Doufám že vám to něco řeklo a příde mi jen škoda že se film topí v největších propádácích, a že lidé na filmu nehledají to něco málo dobrého a nedají aspon 1 * ()

Reklama

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to vlastně všechno vůbec bylo? Po zkouknutí třetího dílu mám takový lupavý pocit, že od jedničky do trojky je všechno točené podle šablony, akorát se do toho přidává jiná kopa kameňáků a příběh se zhoršuje a zhoršuje. Teď už do toho zapletou fotbal a kopu cikánů, kteří se s tím perou a já si za živa nedokážu vzpomenout na něco, co by mi tenhle film s příjemným zněním připomnělo, že je to docela ještě zábava. Ale to nejde. Trojka už je totiž, fakt už velká kravina, která možná baví, ale jenom v určitých sekvencích a hlavně tím, jak si autoři věřili a mysleli si, že úspěch už má trojka předem jasnej, minimálně tím, jak se o tom zase bude dlouho mluvit. Ale jak to nakonec dopadlo co? ()

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli troska nekdy v zivote natocil neco opravdu stupidniho debilniho a naprosto nekoukatelneho do takove miry kdy by stalo za to spalit film i veskere jeho kopie tak je to prave trilogie Kamenak tohle je opravdu vrchol naprosto odpadni ceske filmariny. A ty Trosko bez radeji kidat hnuj pac po techhle splaskach ti to asi opravdu pude. Odpad ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

A máme tu završenie veľmi úspešnej českej trilógie Kameňák. Som prekvapený takýmto hodnotením, čakal som totiž asi 8 % nie až 16 :D Celý film bol trápny až to nebolo vôbec pekné. Ked som to pozeral tak sa mi normálne vo vrecku otváral nožik. Takéto blbé filmy by mali zakázať vôbec vydať. Horrible! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Na začátku dne, kdy se hraje důležité fotbalové utkání, je na obrazovce napsáno "neděle". Během utkání lze současně zahlédnout datum zápasu 21. června 2004. Datum však připadá na pondělí. (Mr.Hudson)
  • Ve všech scénách je venku slunečno. (Jyrka)
  • Filmovou píseň "Nevěřím", v romštině "Na Pačav", nazpívali Yvetta Blanarovičová a Hynek Tomm. Hudbu složil Miloš Krkoška a otextovali ji představitelé romských rodičů z filmu Ervín Oláh a Ilona Ferková. (funhouse)

Reklama

Reklama