Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli troska nekdy v zivote natocil neco opravdu stupidniho debilniho a naprosto nekoukatelneho do takove miry kdy by stalo za to spalit film i veskere jeho kopie tak je to prave trilogie Kamenak tohle je opravdu vrchol naprosto odpadni ceske filmariny. A ty Trosko bez radeji kidat hnuj pac po techhle splaskach ti to asi opravdu pude. Odpad ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Víte co? Tenhle díl vůbec není tak špatný, aby se řadil mezi ty nejhorší filmy všech dob. Odvrací se od modré erektivní vody k rómské problematice a zkorumpovaného fotbalu. Pár momentů ve filmu mě opravdu dostalo. Například, jak si šli cigoši pro sociální dávky. :-D Dal bych 3 hvězdičky, ale někdo se Trošky prostě musí zastat a budu to já, který mu jednu hvězdičku dá k dobru. :-) ()

Reklama

Ithildaria odpad!

všechny recenze uživatele

NECHÁPU, jak mohl ten šašek Troška natočit už třetí pokračování toho nejhoršího, co na české půdě kdy vzniklo. NECHÁPU, jak v tom mohou ti lidi hrát a totálně se při tom znemožnit a nejvíc NECHÁPU, jak se na to může někdo dobrovolně dívat, ještě hůře jít na to dobrovolně do kina.... (o případech, kterým se ta věc líbí radši ani nemluvím). H-N-U-S!! ()

Carrie_3 odpad!

všechny recenze uživatele

Film založený jenom na vtipech a to především na těch, který jsou tisíckrát omýlané a mnohdy hraničí až s hranicí nevkusu, nemůže nikdy fungovat (teda může, ale pak to také podle toho vypadá). Pro mě představují všechny tyto 3 Troškovy díla, jedny z nejhorších filmů naší kinematografie, samosřejmě do této kategorie patří filmy podobné jako: Panic je na nic a jiné. Filmu jde k dobru maximálně přičíst herecké obsazení, protože se zde můžeme setkat s velkou řádkou u nás velmi známých herců. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

No, takhle nějak to dělají motýli. Jedinkrát v průběhu celého filmu jsem se zasmál. Což je víc než u předchozího dílu. Ona inkriminovaná kazeta s Dolly Buster možná posloužila jako inspirace k celému filmu. Troška se podíval a řekl si: "Aha, takhle nějak se dělaj filmy." A pak to tak dopadá... Půl hvězdičky. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Všechny předchozí díly byly natočeny na film. Tento díl je natočen digitálně. (JT19)
  • Během natáčení se jeden komparzista platonicky zamiloval do Dolly Buster (občanským jménem Nora Baumberger). Z milých sympatií se nakonec stalo nepříjemné obtěžování. [Zdroj: prask.nova.cz] (Duoscop)
  • Ve všech scénách je venku slunečno. (Jyrka)

Reklama

Reklama