Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

Columbus 

všechny recenze uživatele

Troska prekvapil, verte nebo neverte, tohle uz je nejaky tvar. "Vtipu" je tu min, ale kupodivu je to dobre. Kupodivu jsou lepsi, mene zname a lepe zasazene do pozor! PRIBEHU. Ano zde se u Stonejokes Series deje zlom! V zadnem pripade se nejedna o necekany zvrat ke komedialni genialite, ale..... mno.... mistr se dal slyset, ze je to K. posledni... skoda nebo stesti? nevim..kdo vi, co by se stalo pri premiere K9...? ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, přátelé! Zdenda Troška to opět dokázal! Nejenže opakuje "úspěch" svých Kameňáků už potřetí, ale dokonce své výkony dotváří jako malíř své vrcholné dílo. Je to on, který mění pohled lidí mladých na Českou filmovou scénu a který starším dokazuje, že se umí zasmát jeho kameným vtipům, které jsou páleny na diváka rychleji než kulky z rotačáku Arniho (Schwarzenegger). Je to neuvěřitelné, jak tento malý usměvavý chlápek dokáže jednoduše vstupovat každým rokem do historie a poupravovat hranice kinematografie. Měli by jsme mu všici vzdát holt. Jednou bude mít sochu. Nevím jestli bronzovou ani jestli bude v Hošticích. Je však jasné, že někteří znás ho do posledních minut svého života půjdou uctívat svou močí a pohledy opovržení(nebo snad obdivu). Jeho socha jistě vydrží dlouhá léta a přežije většinu svých obdivovatelů a jednou, třeba jednou se k němu generace budou vracet a vzpomínat na jeho krásné české komedie. Ano přátelé tohle všechno se stane a vlastně už se to děje. Ano mistře, jste génius a po smrti budete jistě uznáván i svými kritiky, kteří vaše myšlenky dostatečně nepochopili. ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"To je život, tohleto !! Kdybych to byl věděl, když jsem lez na svět, byl bych se oběsil na pupeční šňůře.." ;) Zprvu se zdálo velmi pozitivní a uklidňující, že Troškař Zdenda točí jen trilogie, on se ale nakonec stejně našel ještě větší bloud, který se na těch jeho filmových mršinách rozhodl paraziticky přiživit.. A tak třetí Kameňák platí vlastně jen za takové filmové předpeklí.. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Zdenda prostě vykonal svou "potřebu" přímo na pláno, které znamená svět. A i když to vidíte v televizi, přec vám to podvědomě smrdí a do mysli vkrádá se obava, či předtucha zlá, že clean četa ve složení Mistr Propper, Domestos Pine fresh, Bref duoactiv a Brise spray Marine vzniklý nepořádek nevyřeší. Za dožitovní následky na mém zdraví bych si zasloužil nějakou rentu a v nočních můrách nepronásleduje mě po Elm Street Freddy, ale erektoGenzer a Gott v oblacích. Hrůzný to počin vhodný jako novodobá tortura.......... ()

fleker odpad!

všechny recenze uživatele

Po druhým díle sem si řek: Á DOST! Na Tosku už nikdy víc. Ale co se nestalo, pár měsíců na to sme byli já a moje třída vylákáni do kina údajně na ňákou "komédii"..Po usazení na svá místa sme byli jakýmsi tejemným hlasem vyzváni, abychom vypnuli všechny elektrické přístroje. Já a Lúďa jsme se dobrovolně přihlásili, že provedeme osobní prohlídku.....zabavilo se: 13 mobilních telefonů, autíčko na dálkové ovládání,1 tamagoči, troje dámské kalhotky a motorová pila maunfield......Osobní prohlídce se bránilo akorát několik výletníků z domova důchodců Velké Březno, tak sme jim já a Lůďa aspoň zmagnetovali kardiostimulátory...Zničehonic se rozjasnilo plátno a mě orosilo čelo. JE TO PAST! JE TO PAST!....zaječel sem a pohotově zpodsedačky vylovil lékárničku s obrázkem Trošky ve tvarů kříže, připravenou pro podobné případy. Otevřel sem ji a začal rozdávat spolužákům pepřový sprej, rohypnol, slznej plyn a různý druhy prášků na uklidnění, abych zachránil co se dá. Bohužel poptávka převršila nabídku, takže já zůstal čistej...........a jaký že to bylo?...když sem měl kdysi dávno depku, začal sem pracovat na díle, keré sem pojmenoval srozumitelným názvem SLKBNVMZH....jde o seznam lidi, kerejm bych nejrači vystřelil mozek zhlavy.....a budeš se možná divit Troško, tebe už tam mám třikrát.... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • V jedné ze scén Vilma (Jana Paulová) pronese, že drží dietu, což doplní slovy: "A cítím se fajn", přičemž ještě udělá specifickou pozici a gesta. Celá scéna je odkazem na reklamu na hubnoucí koktejl, v němž herečka účinkovala. V reklamě říkala stejnou větu i prováděla onu specifickou pózu. (funhouse)
  • Když je Kohn (Josef Laufer) ve večerce u věštkyně, tak ta mu oznámí, že Ester (jeho tchýně) do tří dnů zemře. Nestane se tak. (Petr.Penicka)
  • Filmovou píseň "Nevěřím", v romštině "Na Pačav", nazpívali Yvetta Blanarovičová a Hynek Tomm. Hudbu složil Miloš Krkoška a otextovali ji představitelé romských rodičů z filmu Ervín Oláh a Ilona Ferková. (funhouse)

Reklama

Reklama