Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

Pit 

všechny recenze uživatele

Už po druhom pokračovaní a keď som počul, že sa chystá aj trojka som z toho nemal dobrý pocit. A vyšlo to. Sílené pokračovanie, ktoré už nefungovalo ani v dvojke, otrepané "vtipné" frázy ktoré už sú také staré, že ich používajú aj deti v škôlke a podobne. Bol som veľmi sklamaný, ale aby som nebol len stále negatívny, všimol som si medzi bežnými ľudmi okolo seba, že nejaký dopad na bránice to ešte stále malo, takže musím to brať aj z tej stránky a nehladieť len na svoj bezprostredný pocit, takže za tých ľudí okolo dávam 1 *. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to vlastně všechno vůbec bylo? Po zkouknutí třetího dílu mám takový lupavý pocit, že od jedničky do trojky je všechno točené podle šablony, akorát se do toho přidává jiná kopa kameňáků a příběh se zhoršuje a zhoršuje. Teď už do toho zapletou fotbal a kopu cikánů, kteří se s tím perou a já si za živa nedokážu vzpomenout na něco, co by mi tenhle film s příjemným zněním připomnělo, že je to docela ještě zábava. Ale to nejde. Trojka už je totiž, fakt už velká kravina, která možná baví, ale jenom v určitých sekvencích a hlavně tím, jak si autoři věřili a mysleli si, že úspěch už má trojka předem jasnej, minimálně tím, jak se o tom zase bude dlouho mluvit. Ale jak to nakonec dopadlo co? ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Na první shlédnutí jsem hodnotil také odpad,ale čím víc se opakovaně v tv na to dívám,tím víc se mi to líbí. Opravuji hodnocení a přidávám dvě*. Mrazík je taky pěkná blbost a stal se kultovním zažitým filmem, Kameňák potřebuje čas.Pár výborných scén a vtipů tam je, celkový film nic moc,ale je to přece "Kameňák". ()

monolog 

všechny recenze uživatele

A tentokrát to dávám sobě, že jsem tu sračku vůbec dokoukal a dokonce u ní ani neusnul. Největším problémem filmu není to, že přestože má být složen ze samých vtipů, vtipný není, ale že ty vtipy jsou ze sorty vtipů hospodských, hloupých a trapných. Příběh nestojí za nic, měsíc po podívání si už ani nepamatuju, o co tam šlo v hrubých rysech. Plejáda herců s nulovým potenciálem na snímek spíš jen háže hrsti šutrů. Pohřbívá jej totiž absolutní nedostatek čehokoliv, nad čím by se mohl člověk nějak zamyslet, zasmát, zhrozit nebo cokoliv jinýho. Prostě se jen koukám a nudím. Koukám a nudím. Koukám a hele, titulky! Přesto znám lidi, kteří si myslí, že je to jeden z nejlepších českých filmů. Ty lidi jsem dal na ignore list. Ale díky Bohu, že Troška existuje. Nebýt něj, nikdy bych si tak moc nevážil Jaroslava Soukupa. Ti dva by měli udělat nějakej společnej projekt, to by byla šleha, kterou by ve svém boji proti alkoholismu zahrádkou neustála ani Lindsey Lohan. ()

T-pack odpad!

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi ani tolik smutnej fakt, že tahle hnojní série vůbec má třetí díl, protože je to přece jenom sbírka hospodskejch fórů, byť slepená dohromady příběhem, kterej by se bál režírovat i Uwe. Smutný mi přijde, že v době, kdy tohle zase reprízujou na nejhorším kanálu v Čechách (a slovo kanál je zde hodně důležité), je na prvních příčkách v kinech film Babovřesky. A já už myslel, že budu v pohodě, když jsem se ráno už jednou zeblil. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Když je Kohn (Josef Laufer) ve večerce u věštkyně, tak ta mu oznámí, že Ester (jeho tchýně) do tří dnů zemře. Nestane se tak. (Petr.Penicka)
  • Každý film série je zakončen stejnou skladbou. (URBAN)
  • Jedná se o první film série, který nezačíná sexem. (URBAN)

Reklama

Reklama