Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

Pit 

všechny recenze uživatele

Už po druhom pokračovaní a keď som počul, že sa chystá aj trojka som z toho nemal dobrý pocit. A vyšlo to. Sílené pokračovanie, ktoré už nefungovalo ani v dvojke, otrepané "vtipné" frázy ktoré už sú také staré, že ich používajú aj deti v škôlke a podobne. Bol som veľmi sklamaný, ale aby som nebol len stále negatívny, všimol som si medzi bežnými ľudmi okolo seba, že nejaký dopad na bránice to ešte stále malo, takže musím to brať aj z tej stránky a nehladieť len na svoj bezprostredný pocit, takže za tých ľudí okolo dávam 1 *. ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

První Kameňák si jednu hvězdičku vysloužil alespoň díky pár slušným vtipům, druhý Kameňák od odpadu zachránila Kropáčková s modrou vodou, ale třetí díl už opravdu co zachránit nemá. Ba naopak – ten šíleně okatý product placement jedině pomáhá třetímu dílu téhle české kinematografické ostudy klesnout ještě níže do bahna filmových braků. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Já se musím upřímě smát, jak to tady každý pálí odpadem, nadává a buzeruje Trošku, ale proč? Proboha PROČ? Proč se na to díváte? Je jasné že trojka nemohla být jakkoliv dobrá, omílá to stejné pořád dokola a od druhého dílu graduje naivita a trapnost. Jenže když to vidí 25 000 lidí, polovina na tom byla beztak v kině, tak se nedivme, že má Troška chuť točit dál. Já se ale i přesto bavil a odpad opravdu dát nemůžu, doufám, že hejtaři prominou :) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Když jsem v jedné recenzi četl, že "prodavače, kterého hraje Richard Genzer, ve filmu neustále pod pultem někdo feluje", začal jsem se děsit... Kameňák 3 má příběh!!! Promiňte, ale nehodlám tomuto "filmu" dávat hvězdičky navíc kvůli věci, kterou ostatní snímky disponují jaksi "mimochodem." Scénáristická bezradnost je zde znát víc než předtím, jelikož věty "Ty jsi blbej/blbá" tvořily podstatnou část "hlášek" filmu. I já jsem se ze začátku asi čtyřikrát zasmál, ale pak už to, jako ostatně u kažého Kameňáku, šlo rapidně dolů. Absolutní dno předvedli Monika Absolonová a Dolly Buster. Jsem rád, že máme ty tři příšerné roky za sebou, ale při pomyšlení na to, že Zdeněk Troška začne opět kurvit českou pohádku, nevím, zda mé vydechnutí bude tak hluboké... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No tímhle dílem jsem stejně jako Troška s Kameňákem skončil. Tedy alespoň prozatím, protože tohle už bylo velké zklamání. Opravdu dobrých hlodů (vtipů) tu bylo jako šafránu a to byl největší kámen úrazu. Když už se u podobných braků ani moc nezasmějete, je to na funus. Fotbálek s Romy taky nic moc, stejně jako omáčka okolo všech postav z předchozích dílů. Už toho prostě neměly moc co nabídnout a doslova se vařilo z vody – která už byla dost zteplalá a měla příchuť chcanek. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Jedná se o první film série, který nezačíná sexem. (URBAN)
  • Když je Kohn (Josef Laufer) ve večerce u věštkyně, tak ta mu oznámí, že Ester (jeho tchýně) do tří dnů zemře. Nestane se tak. (Petr.Penicka)
  • Pacient nemocnice Uzlíček (Zdeněk Kozák st.) má nad postelí napsané své jméno a pod ním datum narození 1904. V prvním díle však povídal, že bojoval v první světové válce. V té by mu však bylo 10-14 let, což odporuje jeho výpovědi. (ELBobes)

Reklama

Reklama