Reklama

Reklama

Cliffordovo neobyčejné dobrodružství

  • USA Clifford's Really Big Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Clifford, Cleo a Bifteček se vám představí ve svém prvním filmovém dobrodružství! Ti se vydávají na dlouhou cestu, na jejímž konci čeká soutěž talentů. Vítěz získá doživotní zásobu dobrot Hamky-ňamky. Společně s novými kamarády, jako je fenomenální fretka Shackelford a železná čivava Rodrigo, secvičí tato veselá skupinka Úžasných zvířat nádhernou show. Každý z nich se stane vítězem, a to především díky Cliffordově láskyplnému porozumění pro potřeby ostatních. V původním znění filmové verze cenami ověnčeného animovaného seriálu uslyšíte Johna Rittera (Smrtící bumerang) jako Clifforda a dále například Jennu Elfmanovou (Looney Tunes: Zpět v akci) a Johna Goodmana (Flintstoneovi). Námětem pro tuto skvělou podívanou se stala oblíbená knížka o velikém červeném psovi. Pojďte si s ním zaštěkat! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

majo25 

všechny recenze uživatele

Seriál nepoznám, ale tento film by sa mohol volať skôr ako Cliffordovo obyčajné dobrodružstvo. Skôr určený pre dievčatá, v takých nesmú chýbať buď kone alebo psy. V tomto prípade poriadne prerastený a "typicky" červený pes. Asi jediným plusom animáku je obstojná 2D animácia. Príbeh mi prišiel tuctový, nie príliš zaujímavý, aj keď s lepšiacim sa záverom, a s humorom, ktorý je prvoplánovo detský, tvorený zvieracími eskapádami. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Průměrná pohádka pro nejmenší, ze který si rodič nic nevezme. Seriál neznám, ale k pochopení to divák opravdu nepotřebuje. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká jednoduchá, priamočiara, farebná, infantilná a veľmi predvídateľná animovaná blbinka pre deti, ktorá vychádza z úspešného animovaného seriálu. V zásade je tu klasická šablóna, ktorá musí deti proste baviť a ktorá určite plní svoj účel. Pre tých najmenších teda lahoda, pre dospelákov na chvíľu pohoda :) 60 % ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Tohle by mě tedy ani v těch pěti letech nebavilo. Už tehdy jsem nesnášel, když jsem v příběhu nenašel smysl a tahle pohádka je až do nebe primitivní, naivní a uměle slaďoučká. Třicetimetrový rudý mluvící pes uprostřed města a bez jakékoli mediální pozornosti, která by ho "chránila"? Byl by mrtvý dřív, než by stačil říct federální bezpečnost nebo cizí pozemek. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama