Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za vším hledej ženu... Komedie o experimentu, který se vymkl kontrole. Richard Jacks, tvůrce parfémů, objeví, že jeho dědeček dr. Jekyll byl revolučním vědcem. Pokouší se jít v jeho stopách a vytvořit ty nejdelikátnější vůně. Jedním z jeho děl je i látka, která jej přemění v nádhernou ženu, Helen Hydeovou. Helen je pravý opak Richarda: sebevědomá, odvážná a bezohledná. Její chování mnohdy překračuje únosnou mez a navíc brzy projeví touhu ovládnout Richarda navždy. Richard musí rychle najít způsob, jak ji vytěsnit ze svého těla, aby nezůstal ženou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

cariada 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím co to má společného s hororem? Je to čistá komedie, o jedné proměně , ale místo ve zrůdu se mění v pěknou ženu, která se , ale stává jeho sokem jak v práci tak ve vztahu. Nejhorší je, že si po přeměně nikdo nepomatuje co to , který "já" dělalo. A tak se snaží jeden druhýho zničit. V celku příjemná podivaná, která občas rozesměje, hlavně při proměně v ženu. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Youngovou jsem nikdy moc extra nemusel už od Blade Runnera (Stacey Nelkin by v BR fakt byla o 300% lepší pro mě) a ani zde se na tom nic nezměnilo a nikdy nezmění. Vše tak zachraňuje sympaťák Tim Daly (svého času anim. Superman či sheriff na ostrove Little Tall). Už ve své době to byl slušný propadák a nelze se vůbec tomu diviti. Další z mnoha a mnoha zbytečných film. variací (je jich min. 40) na téměř geniální román. A jelikož (s)tvůrci už nevěděli co by...tak tu máme ženskou. V dnešní hypertrapné době, jde bezesporu o velmi relevantní kousek pro všechny ty Valkýry 21.st. Pokud by ovšem rovnováha (o kterou prý všem těm SJW válečníkům údajně jde) měla zůstati zachována, tak bych tedy prosil i opačnou verzi. Ve své době to byl jen a pouze lehce trapný kousek, který má ovšem gigantický potenciál jako XXX verze. Bez Youngové ovšem.:)) Pokud chci něco podobného, pořád tu je o notný kus quallitnější a povedenější počin s Gibsonem, Po Čem Ženy Touží.;-) 50% ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Slaba komedia, pri ktorej som sa trocha pousmial, ale to je asi vsetko. A suhlasim s jednym komentom tu, ze tento film nema nic spolocne s hororom. Co tam bolo hororove? Myslia tu premenu na zenu, aj ked to vobec neukazovali. Len ze mal chlap dlhe vlasy a to bolo vsetko. Na konci filmu uz trocha ukazali ako sa premenia, ale dost slabe a nie vobec hororovo, ale komicky. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

O Jekyllovi a Hydeovi toho bylo natočeno skutečně hodně, objevilli se v divadelních hrách a našli si cestu na stránky knih. Pan režisér přišel s osvěžením. Rozhodl se hodně zariskovat, když z Hedea udělal ženu a vytáhl trumf v podobě Sean Young. Označení horor není až tak úplně na místě. Spíše je to taková průměrná komedie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl tenhle film hodnotit jen jako ‘‘horor‘‘, tak by to dopadlo hodně špatně. Kromě několika scén jenž by si mohli s tímhle žánrem snad vzdáleně potykat, tady k vidění nic není. Pokud bych však film hodnotil jako jakousi ‘‘černou komedii‘‘, tak jí v klidu označím za průměrnou. Pobavil jsem se, podíval na pěkné herečky a ani se moc nenudil. Takže mé hodnocení je takové: jako horor 20%, jako komedie 50%. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama