Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Goose (Jim Van Bebber), vůdce gangu Ravens, se rozhodne vzdát svého násilného životního stylu, aby umožnil poklidný život své přítelkyni Christy (Megan Murphy) po ostré konfrontaci s rivalským gangem Spiders. Poté, co je Christy brutálně zavražděna dvěma členy Spiders, Goose musí ještě jednou pozvednout své zbraně a zahájit odplatu proti Spiders, zatímco se vyhýbá svému gangu, který získal nového vůdce, jenž touží po Goosově krvi. Směřování smrtícími a pustými ulicemi Daytonu v Ohiu, na hraně mezi realitou a šílenstvím, je rozostřené žalem Goose, který se pokouší spáchat sebevraždu a je zachráněn členem svého bývalého gangu. Přesvědčen o podpoře obou gangů během nebezpečné loupeže obrněného auta, je Goose podražen gangem Spiders a musí bojovat o život, aby získal peníze pro Christyinu zoufalou mladší sestru. (noelcoward73)

(více)

Recenze (5)

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Van Bebber znovu boduje.Naprosto uzasnej filmik o borci kterymu konkurencni gang kuchne holku a on se za to chce velice brutalne pomstit.Nevim kam na ty napady Jimmy chodi ale je to pecka.Cisi z toho naprostej amaterismus a dokonalej nadhled.Chvilema mi to pripominalo tezkotonazni Tromu,par momentu jako by vypadlo z Mansona a do toho Goose kazdyho co potka zkope neortodoxnim kung-fu stylem nebo svihne po kebuli nuncakama.Opet se na scene objevuje i muj oblibenej reznik Marc Pitman jako totalne vylizanej psychopat se zalibou v zabijeni takze sem to hltal od zacatku az do konce.A samozrejme nechybi ani Bebberovo stylovy gore.Ja jsem nadsen ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Explicitne natočená exploitation bublina, ktorá je skôr úsmevným pobavením pre priaznivcov žánru, ako nejakým plnohodnotným kultom. Čiže tu máme otrasné herecké výkony, naivný príbeh, ale tonu ´´guilty pleasure´´ zábavy vo forme násilia. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Opravdu těžkotonážní 80's sleazy exploitation, jeden z nejlepších ve svém žánru (urban-exploitation), totální nářez a úlet!!! Tenhle film má prostě úplně všechno co by mě správnej film tohoto ražení mít, krásně souhrnně to vyjádřil TheRaven ve svém příspěvku, nic z toho všeho tady opravdu nechybí. Velký podíl na této Bebberovi prvotině má i skvělě padnoucí hudební doprovod. Jinak například choreografie (bojové scény-resp. rvačky do krve), těsný střih, speciální efekty, to vše je tady přímo luxusní. Herecké výkony jsou krásně uvěřitelné, Bebber byl opravdu neskutečnej (scéna kdy odnáší slisovat svojí přítelkyni, která byla právě ubita k smrti soupeřícím gangem "Pavouků", je opravdu nechutná, už jen ta představa ale i samotné provedení), stejně tak jako masakroizní krvavý konec na vlakovém nádraží, ten je opravdu krásně dramatickej. Vše je tak realistické, prostě krásné, film je vyrobený s láskou to je vidět, aneb v jednoduchosti je síla, nebo za málo pěněz hodně muziky, film je přímo ukázkovým příkladem toho, že nezáleží ani na velkých penězích, gore nadšenci si zde rovněž přijdou párkrát na své. Já si užíval každou minutu tohoto ultra-násilného flicku a rád bych se o něj podělil, tedy doporučil jej všem příznivcům podobného žánru, neb vím, že ukojím jejich chtíč a pokušení a oni budou chrochtat blahem. P.S.; Od té doby po natočení tohoto snímku uplynulo již mnoho let, ale Amerika se vůbec nezměnila, možná že je to tam v některých ohledech ještě horší, večer jít po ulici a vidět chlapa rozsekaného na cucky, jak se před vámi složí, není asi vůbec nic neobvyklého. Úvodní scéna na hřbitově mi připomněla násilnou sekvenci ze snímku "Northfield Cemetery Massacre", možná že šlo dokonce i o stejný hřbitov, po tom jsem ale už nepátral. Pecka film, malé zapomenuté mistrovské dílo, hodně, hodně odvážné. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Gangy, násilí, krev, zrada, pomsta a peníze. To jsou základní hesla, kterými je možno charakterizovat tento na první pohled nízkorozpočtově působící film, který ač obsahuje pár hluchých míst, zaslouží pozornost, minimálně příznivců podobného žánru. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Filmu rozhodně nechybí nadšení. To je na něm sympatické. Každopádně amatérismus a nízký rozpočet dělají svoje a je na divákovi, jak to stráví. Ve filmu jako v exploitation flicku mi chybělo sexuální násilí.. Hlavní hrdina jako by nevěděl, comá vlastně podle scénáře dělat. Jim Bebber je každopádně v perfektní fyzické kondici, to jsem obdivoval. Bojové umění, nunčaky zvládá exkluzivně, lezení po různých ochozech, fakt dobrej ... Jak už někdo psal, připadalomi to takový "TROMA", dokonce jsem dřív myslel, že to TROMA produkovala, ale nikoliv... Úplný závěr a pomsta je ovšem exkluzivní, perfektní souboje, drsné použití nunchaky, stříkance krve, vytržení ohryzku ala Seagal a Stallone ... Pokud dávám filmu pěkné 3 *, posledním 5ti minutám pomsty dávám 5 * ... Jinak prostě u mě za 3* ... ()

Galerie (71)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen v průběhu 4 let. (Karlos80)

Reklama

Reklama