Reklama

Reklama

Recenze (7)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Poměrně kvalitně propracovaný trailer k neexistujícímu seriálu. Fakt, že ho tvůrci připravovali v podstatě "na koleně" určitě hraje roli ve výsledném dojmu. Musím ale souhlasit, že je jedině dobře, že nedošlo k realizaci celého projektu, jelikož tak bychom nikdy nemohli sledovat BSG tak, jak ji známe z verze roku 2004. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

3 hvězdy za Hatchovu odvahu s něčím takovým na konci 90.let (v době Matrixu a Babylonu 5), vůbec přijíti. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Štěstí, že se Richardu Hatcmenovi tenhle pokus o obnovení staré BSG nepovedl. To bychom tu pak neměli Battlestar Galacticu jak jí dnes máme, a ani rovnocennou náhradu, pač tohle by se nikdy BSG 2004 nevyrovnalo... ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Trailer k seriálu, který se nakonec uložil k ledu... Neviděl jsem původní BSG z roku 1978, tudíž nevím do jaké míry by mě to nalákalo na obnovení původní série. Po shlédnutí seriálu z roku 2004, jsem ale rád, že to nevzniklo. Richard Hatch mi tady trochu připomíná Hana Solo :-)) Atmosféra nepřipomíná rok 1999 ale spíše 1989.. ()

Bagr_007 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem rád, že se tvůrcům, tímto fiktivním trailerem, nepodařilo nakopnout pokračování seriálu ze 70 let a díky tomu mohl vzniknout úžasný remake. Jinak k samotné "upoutávce", jedná se o velmi dobrou práci, která fanouškům původní BSG musí způsobit parádní mrazení v zádech. Doufám, že tento počin někdy uvidím v pořádné kvalitě, protože ta hrůza co je k vidění na YouTube mi sráží hodnocení. ()

Reklama

Reklama