Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Abraham Lincoln pracuje v Gettysbusgu, je si plně vědom, že se hrozba z minulosti vrátila. Hrozí, že roztrhá už jednou roztržené národy na kousky. Musí se vydat za nepřátelské linie, aby čelil nepříteli mnohem strašnějšímu, než je konfederační armáda chodících mrtvol. (Langy10)

Recenze (52)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Do prdele!Tak tenhle chlap že točil Pozemšťana?Jsem se těšil na nějakou příjemnou blbinu od Asyláků a ono se to zase snaží být snad vážné nebo co :D Nemá opět cenu vůbec mluvit o nějakých hereckých výkonech, nebo výpravě, ale čekal jsem nějaké westernové městečko, plné zombie a partu tupých ochotníků se sekáčky na maso.Jenže ono je to celý natočený v pevnosti vzhledově ne vzdálené Terezínu, kde parta fousáčů ve fraku kosí namaskované ochotníky, kteří se ani nepohnou a vůbec nejeví zájem o masakr normálně.Tuhle apokalypsu by přežil i slepej, hluchej a blbej retard....teda jako režisér.Škoda, chtěl sem se s lahváčem a rychloposuvem pobavit, ale stihnul jsem u toho ještě vařit a uklízet.Asylum já chci zase nějakou obří mega veverku.Totální shit i na Asylum, kde je kurva Lórenzo???0%. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

To se teda Asylum s mockbusterem tentokrát moc nevytáhlo, měl jsem obrovskej problém film vůbec dokoukat do konce. V podstatě celý je jak přes kopírák - Lincoln proslov, zabít pár zombie, Lincoln proslov, zabít pár zombie, goto 1. Asi nejzoufalejší cast co Asylum dalo kdy dohromady, působí jako banda ochotníků, jeden z nich se pak zřejmě chopil i kamery. Zřejmě jediná cool věc je Lincolnova vystřelovací kosa, nicméně i ta je mnohem menší, než sliboval cover. Prakticky nehybné zombie jsou tu jen za kulisu, občas při jejich pobíjení probleskne náznak atmosféry, ale je nemilosrdně utnut dalším proslovem. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Asylum dokazuje, že natočit lze věci levně a jednoduše. Ano, je to blbé až na půdu (nejspíše jako originál), ale na nic to nehraje. Herecké výkony jsou otřesné, kamera mizerná i přes ty filtry, střihač u své práce chrápal, ale svým způsobem je to zábavné a triky velmi slušné. Podruhé to vidět bych ale nezkousl. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Špatná práce... Kamera jak z amaterských filmů, nudné dialogy, herci hrát také neumí, špatné efekty a ještě jednoduché zabíjení zombíků až na Lincolnovu kosu, která celkem ušla. Zombíci neskutečně pitomí, to i v 80. letech měli nějakou úroveň. Je toho dost co je špatně že? Hodně, hoodně nevyužitý potenciál. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Asylumácká konina na motivy vážněji míněné koniny :) Na druhou stranu, typicky béčkový horůrek s historickým podtextem, proč ne. Celkem dobře ztvárněný Lincoln a pěkně namaskovaní zombíci. Filmové horory se zombie nemám rád, přijdou mi jako poměrně dost pokleslá zábava, ale takováhle nevážně míněná asylumovina neuškodí. ~ Největším mínusem celého tohohle... snímku je tak jen skutečnost, že film mohl mít klidně jen 80 minut a možná i méně. Místy se to hrozně táhne a kecáního je až až. ~ Největším plusem je zase fakt, že Bekmambetův Lincoln už horší být prostě nemůže :) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama