Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

James získal práci osobního pilota atraktivní Samanthy D'Bonneové, šéfky mezinárodní kosmetické firmy, a Mollie přišla o práci v účtárně. Mikeymu je šest let a touží mít psa a jeho sestřička Julie místo panenek obdivuje basketbalisty. Před Vánocemi pomáhá Mikey v jednom obchodním domě Santa Clausovi, který mu slíbí psa. Chlapec však zjistí, že kouzelný dědeček je jen obyčejný převlečený člověk. James se rozhodne, že mu udělá radost, a zajde s ním do psího útulku, aby si vybral psa. Chlapec ukáže na Rockse a vrátí se s ním domů, kde je čeká překvapení. Samantha, která se pokouší Jamese nenápadně svádět, daruje rodině královského pudla, psí dámu Daphne. Manželé se dohodnou, že jednoho ze psů dají pryč, kterého, to rozhodne čas. Samantha neustává v pokusech svést Jamese, ten má však oči pouze pro rodinu. Zatímco Mollie si začíná uvědomovat, jaké nebezpečí jí hrozí od manželovy nadřízené, Rocks s Daphne svádí boj o místo v rodině. Podvraťákovi Rocksovi sice chybí vychování čistokrevné Daphne, ale zase má lásku Mikeyho. James se těšil na Vánoce v kruhu rodiny, šéfka si jej vyžádá na důležitou pracovní schůzku v horské chatě svého šéfa Contiho. Když Mollie zjistí, že Conti je na Bahamách, vezme děti, psy a dárky a rozjede se do hor. (TV Nova)

(více)

Recenze (152)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Děti nám začínají vyrůstat, takže jejich mluvení již není tak nečekané a zábavné, tak na nás tvůrci dalšího pokračování připravili něco jiného. Rodina si pořídí pejska. Teda, radši rovnou dva (rozmazlenou psí slečinku Daphne od Jamesovy zaměstnavatelky a typického voříška Rockse, kterého Mickey zachrání před smrtí v psím útulku). A jako správní psi taktéž vyjadřují své názory a pocity, a divák se musí zákonite smíchy za břicho popadat. Nebo ne? ... Jak už to tradičně bývá, opakovaný vtip není vtipem, a nastavovaná kaše není moc dobrá. Sice se herci (zvlášť ti psí) snaží co jim síly stačí, ale skutek utek. Film plný hloupých dialogů a klišé se tedy moc nepovedl .... Jen doufám, že nějakého producenta nenapadne v této sérii nadále pokračovat... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tretí diel mám tiež celkom ešte rád, dokonca sú tam aj momenty, ktoré som v detstve miloval a myslím, že je to stále veľmi podarená romantická rodinná komédia. I keď to viac beriem ako romantický rodinný film, než komédiu. V detstve som mal veľmi rád Johna Travoltu, hlavne v prvej časti. Ale je mi jasné, že tento film už nieje pre každého a tiež nie každý musí mať rád také tie slaďáky. Ak k nim patríte, radšej presedlajte inam. Ja hodnotím tento film podľa toho, ako ma v mladosti bavil, holt dnešné deti už hľadajú niečo úplne iné. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení to sice vypadá jako pořádnej shit, ale mě se to docela líbilo, příběh s dětma už byl ohranej z předchozích dvou dílů a tak nápad se psi jsem docela uvítal a je dobře že film nestojí jenom na hereckých výkonech, ale i na dobrým scénáři, samozřejmě, že předchozí dva díly jsou lepší, ale podle mě tohle je podobně zábavný a určitě si to zaslouží vyšší hodnocení než to má ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

V prvním díle tvůrci šli po dítěti, ve druhém přidali druhé, ale změnili pohlaví, takže do třetího zůstala už jen jediná možnost - zvíře. Právě rozhovory mezi zvířaty je na snímku asi to nejvtipnější. Možná právě tento snímek byl inspirací pro film Dr. Dolittle. Jsou zde i drobné parodie třeba na Lady a Trump. Jinak ale film už ztrácí dech a šmrnc. Nápady docházejí a vidíme i opakování již použitého. Samotný John Travolta i Kirstie Alley to ale pořád trochu zachraňují, hlavně tedy ona. U třetího dílu se vyměnil tvůrčí tým, Amy Heckerling pod tímto už asi podepsána být nechtěla. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Další recyklace původního originálního nápadu už vyloženě vaří z vody. Herci se sice snaží, ale kde nic není, není co uhrát. Občas to nad vodou udrží nějaká hláška, občas nějaký vydařeý moment a z velké části sympatie, kterou si člověk u prvního dílu vypěstoval k hlavní dvojici. Ještě že není čtyřka, to by snad začal mluvit topinkovač a vysavač. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Rocks vyskakuje z auta oknem, dívá se na něj Daphne, která se v záběrech střídavě objevuje a zase mizí. (dc125)
  • Natáčelo se od 22. dubna do 5. července 1993 v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama