Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Mikey dostane posilu v podobě roztomilé sestřičky Julie, jejíž komentáře si v ničem nezadají s jeho. James a Mollie musí řešit běžné manželské starosti, jako jsou jedovaté poznámky tchyně, problémy se šéfem, kterému se nelíbí, když si Mollie musí vzít Mikeyho do práce, nebo Jamesova nová práce pilota u soukromé společnosti. Ani jeden si však neuvědomí, že jejich vztah míří k první vážné manželské krizi. Její rozbuškou se stane Molliin bratr Stuart, psychicky poněkud labilní nezaměstnaný účetní, který se k nim nastěhuje. Nejenže ruší rodinný život, ale navíc nosí Jamesovo oblečení, tahá z Mollie peníze, a na Jamese vytáhne dokonce pistoli, když ho při pozdním příchodu považuje za zloděje. Hádky se stupňují, až nakonec James odejde z domu. Zatímco Stuart se překvapivě sbližuje se sestřinou kamarádkou Ronou, Mollie marně doufá, že se James, který se netají svou láskou k ní i dětem, vrátí domů. Jejich usmíření tak musí dopomoci náhoda, špatné počasí a překvapivě také Stuart. (TV Nova)

(více)

Recenze (148)

Ludva odpad!

všechny recenze uživatele

[2010-09-21] * James (Travolta) se stále více hádá se svou ženou Mollie (Alley) kvůli malichernostem, a po příchodu jejího bratra se dokonce James na čas odstěhuje. Dají se Ti dva zase dohromady? * Nevtipná neromantická nekomedie s nesnesitelnými haranty. Vše dobré z prvního dílu je pryč, vše špatné je zpět v daleko horším měřítku. ()

Denzen 

všechny recenze uživatele

Úplne taký istý odvar jednotky, spravený hlavne preto, lebo prvý film výborne zarobil. Chlapec už trochu vyrástol, pribudla mu neuveriteľne otravná sestrička a dejová schéma sa stále opakuje (do domu nám prišiel ďalší člen a už tu nemáme ani trochu miesta). Ale aspoň je to znesiteľné, narozdiel od trojky. ()

Reklama

Glowlady 

všechny recenze uživatele

Škoda tohoto trapného pokračování super komedie (tím myslím jedničku). Sice jsem to dodívala, ale už to vidět nemusím. Ta malá holčička mi připadala fakt hrozná! Kdyby tam nebyl Travolta (a malý Mike) a občas se tak pěkně neusmál, tak bych se na film asi ani nedodívala... Pár světlých chvilek tam bylo, proto dávám 40%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už rok po premiere prvej časti natočila frigidná americká režisérka Amy Heckerlingová pokračovanie. "Pozri, kto to hovorí 2". Je to presne taká istá hlúpa, infantilná kokotina ako jej predchodca. Akurát ku malému Mikemu pribudla mladšia sestra Julia. Dve batoľatá, čo vedú vnútorným hlasom dialogy a (ne)vtipne komentujú situácie, v ktorých sa ocitli. Do toho pobehuje a afektovane prehráva scientologický sektár John Travolta a škaredá Kirstie Alley. Celé je to mimoriadne trapné. * ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování filmové série o jedné rodince se podle mě nese asi ve stejném duchu jako film první. Zase je tady dost povedených scének a skvělých hlášek v podání malých děcek, nicméně najdeme tu jedno děcko navíc - Mickeyho malou sestřičku. Nesmím ovšem zapomínat ani na Johna Travoltu, který si v celé sérii vede taky velmi dobře. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Stejně, jako ve filmu, je i ve skutečnosti je John Travolta (James) zkušeným pilotem. V těsné blízkosti své rezidence poblíž letiště Ocala na Floridě má vlastní runway pro své soukromé letadlo Boeing 707B. (jexik)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 47,8 milionu dolarů, součet těch celosvětových 120,9 mil. (NIRO)
  • Natáčelo se od 11. června do srpna 1990 v New Yorku (USA) a v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama