Reklama

Reklama

Tajemství červeného deníku 3: Proměna

  • USA Red Vibe Diaries 3: The Garden of Transgression

Obsahy(1)

Stacy Valentine je opět tady jako Samantha Armstrongová, ale už není tak nevinná jako dříve. Láká mladé a naivní dívky do temných zákoutí bohatých a vysoce postavených lidí, kteří podlehli kouzlu perverzního sexu, kde vydírání, zrada a prostituce mají své místo. To vše a mnohem více pod taktovkou skvělého Jamese Avalona. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Locksley 

všechny recenze uživatele

Mirdas mě osočil, že koukám na bezvýznamný (nebo jak to slovo bylo, pamatuješ? haha) filmy. Tak jsem se musel podívat na tuhle (podle procent) významnou sérii. Taky nic moc. Aspoň Stacey byla velmi významná. ()

bart-leby 

všechny recenze uživatele

Škoda že postava Amandy (Stacy Valentine) je zde poněkud upozaděna. První scéna, kde si to – oděna v charakteristickém čeveném outfitu – rozdává s bezcharakterním vyděračem v podání Evana Stonea je ovšem laktózní. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl trilogie Stacy Valentine (předcházela Touha a Vzdor) slibuje zajímavé vyvrcholení celého příběhu Samanthy Armstrongové a její proměny z ženy v domácnosti v profesionálku. Tento slib je dodržen, ačkoli Stacy nemá tolik vlastního prostoru jako v předcházejících dílech. Což je sice škoda, ale takové vydírání jako tady, to se hned tak nevidí. Kdepak, herecké výkony starů Cal-Visty a Metra, to je záruka kvality :) James Avalon, režisér vlastního scénáře, také film produkoval. Stacy můžeme jen poděkovat, že se po čtyřech letech fantastické kariéry rozloučila tak stylově. Vše, co přišlo po té, už byly jen střiháky... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama