Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera

  • USA From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Láká Vás omamná chuť krve? A chcete vidět, jak to bylo doopravdy? Odhalte tajemství legendy baru Twister v závěrečném dílu kultovní upírské trilogie z pera Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze!  Tajemně hrozivý bar Titti Twister se opět stane místem setkání lidí a tvorů noci, kteří touží jen po jednom - po krvi! Na místo osudného setkání se vydala skupina nic netušících cestujících. Jsou mezi nimi spisovatel Abrose, který záhadně zmizel v Mexiku, bezohledný vrah a bandita Johnny, oběšencova dcera Esmeralda. V baru jsou již očekáváni nenapodobitelným barmanem Charliem a také Esmeraldinou matkou. Nikdo však neví, že ona je královnou upírů a chystá strašný osud pro dceru, kterou nikdy neviděla... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No nevím. Pro mě je tohle svým způsobem asi nejhorší díl celé série. Jeho jediným plusem je přechod do westernového pojetí, protože co se upířích masek týká, tak to byla jedna velká tragédie. Naštěstí se tu objevilo opět několik známých tváří a především dvojice půvabných hereček. Začátek filmu mě bavil tedy rozhodně víc, než následný masakr v hospodě. Úsměvný byl i fakt, že týden po svatbě ještě nadržený ženich neví, co má jeho stará pod hadrama. Být na jeho místě já, tak seru na rozvážení bible, zalezu někde do teploučka a pěkně to prozkoumám. 5/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V podstatě levný a mnohem slabší televizní remake jedničky, který tvůrci chtěli alespoň trochu ozvláštnit tím, že mu dali historicko-westernovský háv (mé první velké ouvej - míchání westernu a horroru mě nebere snad ještě více než míchání horroru s fantasy) a jednou z hlavních postav učinili skutečnou osobu Ambrose Bierce (mé druhé velké ouivej - chudák Ambrose, tohle si opravdu nezasloužil). To šmírování a opisování jedničky je tak očividné, že tu a tam působí i komicky. Což je asi (nebudu-li počítat Rebeccu Gayheart) jediná světlá stránka filmu. 1.5* ()

Reklama

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Najprv som si myslel, že ten tragický dobový úvod pretrpím. Potom mi ale zaplo, že takto to bude najskôr pokračovať aj naďalej... A nezachráni to ani inak celkom dobrý Michael Parks, veď čo už on zmôže proti šerednej mladej pištolníčke? Nič. Ešteže je tu starý známy barman Danny Trejo, ktorý to obsadenie aspoň trochu pozdvihuje. Inak sú to len samé kecy, nuda, ešte smiešnejšie netopiere a na záver vysvetlený pôvod striptérky z "jednotky". Častejšie som pozeral na hodiny, než na obrazovku, len aby sa to už skončilo. Ale tú * vypotím. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle dil pripomina jednicku o moc vic nez druhej, navic se odehrava v paradnim prostredi, herci opet, jako v pripade druhyho dilu, za moc nestoji, ale sem tam utrousi nakou hlasku a akci zvladaj. Problem je, ze prvni pulka je precejen takova drobet roztahana a ne moc zabavna, nastesti druha to bohate vynahradi, takze nakonec opet paradni zabava za lepsi 3*. ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Malinko lepší než druhý díl, zasazení do divokého západu se ukázalo jako slušný tah. Bohužel to je asi jediná větší výhoda, a tak budu víceméně kopírovat předešlé hodnocení. Spousta krve a zvrhlostí graduje víc než předtím a kdo má rád tenhle styl černého humoru, asi si přijde na své. Já se tak akorát zasmál ukopnutým upířím kulkám. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • I toto pokračování soutěžilo o cenu Saturn v kategorii nejlepší domácí video. Zůstalo však pouze u nominace. (Terva)
  • Danny Trejo se jako jediný objevil ve všech třech filmech série. (gogos)
  • Natáčení probíhalo od 23. října do 16. prosince 1997 v Jižní Africe. Snímek byl natočen dříve, než druhé pokračování série. Uveden byl však později. (gogos)

Reklama

Reklama