Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera

  • USA From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Láká Vás omamná chuť krve? A chcete vidět, jak to bylo doopravdy? Odhalte tajemství legendy baru Twister v závěrečném dílu kultovní upírské trilogie z pera Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze!  Tajemně hrozivý bar Titti Twister se opět stane místem setkání lidí a tvorů noci, kteří touží jen po jednom - po krvi! Na místo osudného setkání se vydala skupina nic netušících cestujících. Jsou mezi nimi spisovatel Abrose, který záhadně zmizel v Mexiku, bezohledný vrah a bandita Johnny, oběšencova dcera Esmeralda. V baru jsou již očekáváni nenapodobitelným barmanem Charliem a také Esmeraldinou matkou. Nikdo však neví, že ona je královnou upírů a chystá strašný osud pro dceru, kterou nikdy neviděla... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Třetí díl soumračně - úsvitné řady v sobě nenápadně skrývá něco víc, než "jen" vydařené oddychové béčko, a to prostřednictvím postavy Ambrose Bierce (naprosto vynikající Michael Parks). Jak jsem se dočetl, onen americký novinář a spisovatel horrorových a mysteriózních povídek skutečně beze stopy zmizel během občanské války v Mexiku koncem prosince roku 1913. No a pakliže jste někdo četli jeho povídku Případ na mostě přes Soví řeku (na kterou je odkaz i ve filmu), mohla vás napadnout nabízející se pointa, že filmový Ambrose Bierce ve skutečnosti zemřel hned na začátku před popravčí četou, a celý film pak byl vlastně jeho posmrtný sen, respektive sen v okamžiku smrti před odchodem duše do posmrtného barda... Ale dost metafyziky. Hangman's Daughter je epičtější, pestřejší a na pohled přitažlivější než dvojka, ale k plnému počtu mi přeci jen ještě trochu něčeho schází... Nejspíš za to může opět ta televizní výprava (jedná se o video film). Jinak z mé strany ovšem naprostá spokojenost, se scénářem i s herci. Skvělého Michaela Parkse už jsem zmínil, dál mě zaujal třeba kat Temuera Morrison, biblistka Rebecca Gayheart, a upíří matka Sonia Braga mi i přes svůj věk přišla víc sexy, než její dcera Esmeralda (Ara Celi) i Salma Hayek dohromady (tedy ony jsou vlastně jakoby jedna a táž osoba). Nejhustší ovšem byla "babička"... ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Toto nemá s QT ani RR nic společného, jen název a to, že to QT produkoval. Toť vše. Ale jakoé film to nebylo celkem špatně. Pro mě to byl nejhorší díl série. Pár vtipných momentů tam sice bylo, ale spíš než horo či snad thriller bych to definoval kečupo-krvákem. Zápletka je opět celkem zajímavá a Danny Trejo opět nezklamal. Zkrátka velice průměrný film. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V podstatě levný a mnohem slabší televizní remake jedničky, který tvůrci chtěli alespoň trochu ozvláštnit tím, že mu dali historicko-westernovský háv (mé první velké ouvej - míchání westernu a horroru mě nebere snad ještě více než míchání horroru s fantasy) a jednou z hlavních postav učinili skutečnou osobu Ambrose Bierce (mé druhé velké ouivej - chudák Ambrose, tohle si opravdu nezasloužil). To šmírování a opisování jedničky je tak očividné, že tu a tam působí i komicky. Což je asi (nebudu-li počítat Rebeccu Gayheart) jediná světlá stránka filmu. 1.5* ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Třetí a zároveň poslední (co já tedy vím) díl od povedené sérky o jednom upířím hostinci.Samořejmě co se do kvalit kultovní první části týče,nesahá jí ani po kotníky,ale i tak jsem se pěkně béčkově pobavil.Opět dobrák Danny Trejo coby barman,to je prostě mazák:).Série gore scén dle libosti a gusta milovníků tohoto žánru, dostatečně suchý humor,no pro mě lehce nadprůměrná zábava.3,5* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Druhý díl mě nijak nedostal, naopak si myslím, že to je splácanina, která do série ani moc nepatří. V případě třetího dílu jste alespoň rádi, že je to prostě obyčejné béčko a nic víc, které je místy trochu akční, místy je trochu hororové a navíc je vidět, že zde byla snaha alespoň trochu v mytologii pokračovat. I tak je to ale celkově spíše podprůměr, který by klidně mohl zůstat zapomenut. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Danny Trejo se jako jediný objevil ve všech třech filmech série. (gogos)
  • I toto pokračování soutěžilo o cenu Saturn v kategorii nejlepší domácí video. Zůstalo však pouze u nominace. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno