Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lauren Harrington je zdánlivě perfektní manželka. Je krásná, laskavá, žádostivá a ctižádostivá a bankéř Paul Harrington může být šťastný, že ji má. Nebo ne? Paul totiž netuší, že pod maskou laskavé ženy se skrývá potvora, která obrala svého bývalého přítele Rena Adamse o milion dolarů a poslala ho za mříže. Stejně tak netuší, že Reno, který touží po pomstě, po sedmi letech vězení uprchl s pomocí svého spoluvězně Billyho a nechal za sebou několik mrtvých. Jednoho dne se objeví v domě Harringtonvých, kde se prohlásí za bratra Lauren, který se už dlouho s rodinou nestýká. V té době také Paul zjistí, že jeho banku se chystá využít kolumbijská mafie s pomocí bohatého a ve společnosti ctěného Hamiltona Fiska a bankovního úředníka Whita k vyprání špinavých peněz pocházejících z obchodu s drogami. Lauren, která o manžela nechce přijít, se pokouší Rena zbavit, ten však odmítá všechny její omluvy za to, co mu před lety udělala. Nabídne však Lauren dohodu. Pokud mu žena pomůže vyloupit manželovu banku, nechá je oba v klidu žít. Zatímco Paul sleduje Whitovy manipulace s účty a podaří se mu vystopovat peníze drogových mafiánů až do bezpečnostní schránky, kde jsou uloženy, Lauren, Reno a jeho bývalý spoluvězeň Billy se sejdou v motelu, aby dokončili plán loupeže. Lauren se podaří vyzvědět od Paula nejen kódy k bankovnímu sejfu, ale také pravdu o potížích s drogovým kartelem. Trojice bez nesnází provede loupež, při níž Reno chladnokrevně zabije Billyho i Whita. A ve chvíli kdy se Lauren a Reno chystají v motelu jednou pro vždy rozloučit, vtrhne dovnitř zuřící Paul. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Priemerny televizny thriller v ktorom megafrajersky Roberts zneuziva chudaka Lightowa a jeho nadhernu zenu Mädchen Amick, aby to vyvrcholilo lupezou banky. Na chvilu sa ti mihne aj Danny Trejo, ktoreho drsne nakope Roberts. V tej dobe bol este v neskutocnej forme a mohol byt jak uspesnym akcnym alebo charakternym hercom. Ale milionom srackoidnych filmov rocne si nakoniec dojebal karieru. 4/10. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý, překvapivě televizní snímek z režie Williama Currana, který nikdy už nic jiného nenatočil. Atmosférou dá film připomenout novodobější noir snímky Johna Dahla jako RED ROCK WEST či ZABIJ MĚ ZNOVU (čímž nechci říct, že by se s nimi mohl rovnat) a je zde cítit i Lynchovská nálada. Dokonce to na televizní snímek není ani špatně obsazené - John Lithgow, Eric Roberts či Mädchen Amick. Přes hubu tu dokonce dostane i samotný Danny Trejo. Menší zádrhel je jen ve scénáři, který neví co chce a vrší lest na lest ... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama