Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká oddechová komedie nás zavede mezi mladé lidi okolo dvaceti, kteří žijí zatím zdánlivě bez starostí. Přesto však prožívají mnohá milostná zklamání, omyly a bolestné rozchody. I Brad se trápí, protože se mu nepodařilo získat dívku svých snů, místní krásku jménem Brooke. Když už se na jednom večírku zdá, že dojde ke sblížení, Brad má problém. Podstoupí noční "odysseu" při shánění tak obyčejné věci, jako je kondom. Jeho nejlepší kamarádka Leah sleduje mladíkovo třeštění a zároveň si uvědomuje, že jí Brad není vůbec lhostejný. Má ovšem jen dvacet čtyři hodiny na to, aby získala jeho srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Scénář jak od desetiletého dítěte. Tradiční schéma: on šílí z školní krásky a dávačky, svojí BFF bere jen jako BFF. Jeho BFF ho děsně miluje, ale nedokáže nic říct. On však nakonec procitne, dobro zvítězí a se svou BFF skončí jako největší láska všech dob. Vím, že spoileruju, ale nemyslím, že by to mohlo někomu vadit, protože konec prokoukne každý už po dvou třech minutách. Tu jednu hvězdu však nedávám za výše zmíněné, jelikož kdyby to bylo svižně, vtipně a možná trochu sebeparodicky natočené, dám daleko víc. Ale to, že zdejší vtipy nejsou vtipné, že školní kráska je daleko ošklivější než hochova BFF (kde asi soudruzi z castingu udělali chybu?), a že hlavní hrdina mě neskutečně prudil, to už je hodně velký důvod k nízkému hodnocení. To je dle mého ještě moc přívětivé a vyjadřuje maximálně tak iq toho Brada. Jednu hvězdu dávám za neskutečně rajcovní JLH. ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele

tak jsem zase jednou dostal LEDOVOU sprchu, když sem omylem přepnul na kanál, kde si baba prohodila roli s borcem a upozornuju, že o dánské instruktážní video na záchodcích se vážně nejednalo, protože tam by mu zastřihla OFINU aspon flaškou! "vždyt mě neznáš! no a? jde jenom o sex..." prohlížel sem si ten noční stolek víc DETAILNĚ než kamera na stativu a v tu chvíli by mi bylo úplně jedno kde, hlavně kdyby mezi ním byla ONA. tohle mohl natočit FAKT jen buzerant se šikmejma očima, kterej přišel o dustojnost na lodi cestou do ameriky a srovnal je až na podobným večírku! ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Dievčatá ako Brooke v izbe nemajú písací stôl.“ Proti hlúpym tínedžerským komédiám teoreticky nič nemám (LETNÉ VZPLANUTIE, TAKÉ NORMÁLNE DIEVČA). Ale toto je ten horší prípad, proti ktorému niečo mám (pretože sa berie vážne). Strašný scenár, klišé dialógy, zápletka bola fádna už v 70. rokoch (19. storočia). Jediné, čo zostalo, sú solídni herci; nie ani tak tradične mdlá Jennifer Love Hewittová (VIEM, ČO STE ROBILI MINULĚ LETO 1 - 2), ale skôr televízne hviezdičky Danny Masterson (Steven Hyde zo sitkomu „Tie roky sedemdesiate“) a Jason Marsden („Krok za krokom“). ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Trochu zbytočná americká blbina, ktorá možno aj poteší keď človek v nedeľu ráno vstane a pustí TV s tým, že zase nič nedávajú. Toto aspoň pekne vyplní čas a nemám pocit, že by som stratil hodinu a pol zbytočne. Je to síce sem tam trápne, sem tam vtipné aj keď dosť málo, ale milé. Od deja nič nečakajte, film neponúka nič nové aj keď malé kúzlo film má. Lepšie 2*. 45% ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mi Trojská válka tak trochu připomíná bláznivé komedie pro teenagery z druhé poloviny 80. let, což ve mně budí sympatický dojem. I samotný Will Friedle svým lookem připomíná hvězdu zmíněných osmdesátek Coreyho Feldmana. Pod vlivem onoho zmíněného jsem byl ochoten vézt se na "guilty pleasure" notě. Bohužel však tento osmdesátkový závan byl brzy přebit obrovskou dávkou křečovitosti, s jakou se tvůrci při vzniku filmu potýkali. Při chuti mě dokázala držet Jennifer Love Hewitt, která je zde opravdu k nakousnutí. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Jennifer Love Hewitt naspievala dve pesníčky, ktoré boli použité vo filme. (Mihail123)

Reklama

Reklama