Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renomovaná pařížská herecká agentura přijde na poslední chvíli o hlavní představitelku do právě chystaného filmu a prostřednictvím svého agenta Gérarda (Jean-Paul Comart) musí, co nejrychleji nalézt náhradu. Gérard se ovšem vsadí se svým šéfem, že dokáže z kterékoliv tulačky pařížského předměstí udělat filmovou hvězdu. Zde začíná příběh dívky Loly Zipper (Judith Reval), která se strastiplnou cestou vydává napříč svému osudu... (tizi3)

(více)

Recenze (4)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát a většinou úspěšně filmově zpracované téma o tom, jak chudá Popelka ke štěstí přišla. Kdo by neměl rád pohádkové příběhy ve stylu Pretty Woman či My Fair Lady. Lola byla trochu větší drsňačka, ale jinak je to klasika. Je jako jediná ve své roli pouliční tulačky herecky přesvědčivá, což o ostatních účinkujících tvrdit nelze. Možná by si tento film měly pouštět začínající herečky, aby se poučily, co vše je potřeba k dokonalosti. Film je to docela zábavný, s výjimkou kamery a střihu, protože neodpustitelným a rušivě působícím pochybením jsou viditelné mikrofony v horní části obrazu. ()

Picour 

všechny recenze uživatele

Pohádka o ošklivém káčátku, kterak se v labuť proměnila aneb Dobová alternativa Pretty Woman. Ne úplně originální námět a klasické zpracování. Alespoň třem hvězdičkám brání katastrofální střih, kdy do poloviny záběrů zasahují shora mikrofony zvukařů. Jinak příjemná oddechovka. ()

Reklama

Reklama