Reklama

Reklama

Recenze (7)

KUFI 

všechny recenze uživatele

Tohle byl jeden z mych nejocekavanejsich filmu a nakonec ani moc nezklamal. Lepsi by to urcite bejt mohlo, hlavne pri ty finalni konfrontaci to ztracelo dech (ale to 95% filmu). Posledni ctvrthodinka uz neni ani moc strasidelna, spis zmatena, a spousta prvku zustalo nevyuzitych. Chybelo mi strileni z toho nadhernyho luku, taborak u kteryho mohli chlastat pivko, vic destivy pocasi a strasidelny zabery z tech fotopasti co meli na stromech. Ale jinak to melo slusne napinavou a mistama i dost mrazivou atmosferu a o tu jde predevsim. Herci byly naprosto ok a film se obesel bez bezduchych kecu kterych jsou ff filmy plny. Jako velkyho fandu lesnich ff a cloveka co pracuje v lese a je to jeho nejoblibenejsi prostredi, me to docela nadchlo. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dvojica priateľov sa vydáva do lesov natočiť úvodný diel pre svoju TV show. Zisťujú však, že ich niekto / niečo sleduje a nemá s nimi práve priateľské úmysly. "The Hunted" je režisérsky debut známeho herca Josha Stewarta, ktorý na ňom asi chcel silou-mocou ušetriť dukátiky, keďže sa rozhodol pre found footage spracovanie a do hlavnej úlohy obsadil seba samého. To, čo však nakoniec predviedol je ledva obyčajný subžánrový priemer so zdĺhavými vykecávačkami a zmäteným chodením po lese, kde sa toho moc nedeje a keď už sa niečo deje, tak to nevidieť. Takže človek tradične čaká na záver a nudí sa, ale nakoniec sa aspoň niečoho dočká a tá záverečná nočná tretina už je vcelku strašidelná, takže nakoniec tie 3* hodím, aj keď dokopy to za to asi nestojí. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Solidní lesní found footage kterej sází na strach z neviděnýho a to doslova protože v tomhle filmu je duch doopravdy duch a je jen slyšet. Tim pádem je dost nepředvídatelný kdy se objeví na scéně a hodněkrát jsem se díky tomu lekl. Film je spíše sluchátkovej a garantuju vám že pokud na to budete čumět z televize tak budete mít poloviční zážitek. Noční scény jsou suprově nasvícený a správně creepy. Josh Stewart je dobrej herec takže tam neni co řešit. Pohodovej bubakof. ()

tXtX 

všechny recenze uživatele

Nebolo to najhoršie. Napätie miestami slušne nabité, postavy bez problémov uveriteľné, žiadne zbytočné keci naokolo a nebyť hudby v pozadí, pôsobilo by to ešte realistickejšie. A aj keď som čakal viac záberov z nočných kamier a možno o štipku lepší záver, nie som sklamaný, za pozretie to určite stojí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Found footage je žánr, který pro mě osobně už nemá moc co nabídnout. V každém dalším filmu jen neustále dochází k recyklaci toho, co již bylo natočeno, není zde nic nového. Tenhle film je v podstatě to samé, akorát, že nejde o hledání nějakého monstra, démona nebo ducha, ale jenom o to, jak dva chlapi chtějí natočit to, jak v noci loví. Výsledek je nasnadě. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama