Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chada vychoval Frank, bývalý osobní strážce jeho rodičů, kteří byli před dvaceti lety zabiti. Tenkrát se zachránilo i jeho dvojče Alex, ale nikdo neví, kde žije a Frank, dnes majitel fitnes centra, po něm nechává pátrat. Nyní mu najatý detektiv přináší zprávu o místě Alexova pobytu, a tak s Chadem letí do Hongkongu – o důvodu letu mu ovšem zatím nic neřekne. Až na místě setkání oběma sdělí, že jsou bratři a vysvětlí jim, kdo zabil jejich rodiče, a tím si přivlastnil i jejich majetek. Chad chce okamžitě pomstu, ale Alex je opatrnější. Po nevydařeném obchodu s kradenými auty si to ale rozmyslí a rozhodne se jít do boje s Chadem a Frankem. Svou akci začínají u Raymonda Zhanga, který byl kdysi společníkem jejich otce a patřil mezi vrahy při jejich zabití. A žije tu i druhý tehdejší společník, Griffith. Oběma se daří velmi dobře a jsou napojeni na místní podsvětí. Zatím netuší, že hodina pomsty za dávný zločin se blíží… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (345)

5150 

všechny recenze uživatele

70%.. Výborný a naprosto zásadní akčňák JCVD. K zajímavosti patří obsazení 6-ti násobné Miss Olympia Cory Everson (nar. 1959) do role záporačky, Kary. Byla to pro ni první "větší" filmová role a docela se blýskla. Bohužel v dalších letech, pomineme-li epizodní účasti v několika seriálech, stojí za zmínku snad jen role v akčních béčkách BALLISTIC (1995) a FELONY (1995). Malou útěchou jí tak může být podobný osud její svalnaté konkurentky Rachel McLish. Ta to dotáhla po výrazné roli v ŽELEZNÝ OREL 3 (1992) alespoň na hlavní roli v dalším akčním béčku RAVEN HAWK (1996). ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Posranej Chad" V režiserské tvorbě S.Letticha patří Double Impact a Mistr neznámého boje k tomu vůbec nejlepšímu, co kdy natočil!! "Dvojitý" JCVD jednou v hedvábných slipech, podruhé v drsňáckém balóňáku?? Proč ne? Van Damme zde dokazuje, že zahrát i dvě protichůdné role "najednou" jde! Je mu věřit každé slovo včetně otoček, loktů, hlaviček a dalších kopanců. Naprosto skvělá kamera a choreografie akčních momentů včetně zpomalených záběrů na detail a vůbec nejlepší záporák všech Van Dammovek Bolo Yeung, kterému uškodil fakt, že při natáčení jeho závěrečné scény s JCVD to chtěl mít Sheldon Lettich rychle za sebou! PS: Vůbec nejlepší dabing v podání Jirky Pomejeho ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Prvy zo Jean Claudovych "klonovych" uloh. Ukladna vrazda rodicov,zjazveny Bolo Yeung, dvakrat Jean Claude Van Damme a mlatenica moze zacat :) Len ten Jean Claude ako Alex je nasmiech, ruzove sortky,pritepleny hlas s belgickym akcentom,uplna parada...Samozrejme ten hlas si clovek uzije len v orgininaly. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Perfektní film a budu se ho zastávat viděl jsem několikrát a má své místo ve sbírce. Dvoje role Van Damme je skvělá jeden hodný a jeden zlý a dobrodružství nejenom o návratu bratrů ale hlavně o pomstě, solidní kočka v doprovodu je skvělá, prostředí výborné hudba ujde, ale nejvíc mám rád akčně smutnou úvodní chvíli protože tam je kdo karate okaty frajer který je dost známi. Srdcovka které k dokonalosti chyběla fakt jenom kapička. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Podle mě jednoznačně nejlepší Van Dammův film. Neskutečná atmosféra počátku 90.let, výtečná choreografie soubojů, které jsou krvavé, brutální a přehledné. Na akční béčko fajn příběh i scénář, démonický Bolo a výtečný Van Damme, který jako zlejší dvojče Alex naprosto exceluje. Plus neskutečně píchatelná Cory Everson. Kdyby se Jean držel furt takových filmů, brutálních a točených v Hongkongu, mohl si udržet status akční legendy. Jenže 90. léta jsou pryč a vrátit se to nedá, evidentně už ani filmově. 100%. ()

Galerie (144)

Zajímavosti (19)

  • Bolo Yeung bol do úlohy Moona obsadený na žiadosť J.-C. Van Damma, pretože počas natáčania Krvavého športu (1988) sa medzi nimi vytvorilo veľké priateľstvo. (m.a.t.o.)
  • Moon ( Bolo Yeung ) řekne ve filmu pouze 16 slov. (korbitch22)
  • Tento snímek se natáčel od 4. listopadu do 30. prosince roku 1990 zejména v bývalé britské kolonii Hongkongu. Dále se točilo v kalifornských městech Santa Clarita a Los Angeles. (Trajektt)

Reklama

Reklama