Reklama

Reklama

Kočičí sněm

  • USA Sorority Sex Kittens 3

Obsahy(1)

Je to erotické, je to epické, je to vyvolené. Takový je film Jima Hollidaye- velkolepé finále k nejlépe prodávané, vysoce ceněné sérii filmů Sorority Sex Kittens. Po čtyřicet let, kdy se záhadně objevoval Frat Guys a Sigma Sorority byla podezřívána ze zločinu, se nyní odhalují veškeré záhady. S.S.K. III-závěrečná kapitola, ve které se ukáží největší hvězdy v zábavách pro dospělé, jaké opravdu jsou. A hlavně – neuvěřitelný závěr s T. T. Boyem a třiceti dívkami na scéně, to je vyvrcholení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Obludná amorální splácanina klišé o životě na koleji ve slunné Kalifornii, říznutá estetikou tehdejších klipů Aerosmith a s komickým poselstvím o tom, že pussy vládne světu. Navíc Shayla LaVeaux mě vyloženě nudí a Stacy tu měla jen jednu scénu a pár WTF replik. Ale na druhou stranu je fakt, že finále bylo opulentní. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

T.T.Boy je kus pořádnýho chlapa a Jill Kelly má zase jako vždy nádherný kozy,který by chtěl snad každej správnej heterosexuální muž a sní o ní každej. A Nina Hartely,jó takový ženský mít. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama