Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto filmu uvidíte akční scény, při kterých se vám zastaví srdce a vlasy vám budou vstávat hrůzou. Claire, kterou znáte z prvního dílu, se stále nemůže vzpamatovat z toho, co prožila. Ozve se jí její stará láska Buddy. Chce se rozptýlit a zároveň oživit jejich milostný vztah, a tak ji pozve na Floridu. V letadle se objeví únosci a konflikt způsobí havárii. Letadlo skončí v močálech a na ty, co přežili, čeká další nebezpečí - útok strašného krokodýla. Podaří se jim ho zlikvidovat, ale z vítězství se radují předčasně. V hlubinách močálu už číhá další bestie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

padlar 

všechny recenze uživatele

Co jsem od toho čekal, to jsem taky dostal. Film se dá rozdělit na dvě poloviny. Dělícím bodem je pád letadla. Do tohoto okamžiku to ještě šlo. Druhá půlka byla prachmizerná. Už pád letadla ve mě evokoval domu tak před 20 lety, kdy se k simulaci pádů letadel používali malé modely. Krokodýl byl zpracován velmi mizerně. Jedná hvězdičku dávám i proto, že to přeci bylo o něco lepší film než např. Python. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Kterej kokot psal ofiko text to mi hlava nebere. Claire, kterou znáte z prvního dílu, zde nehraje. Ani ta herečka ani její postava. Jestli se tedy může nebo nemůže vzpamatovat z toho co prožila se nedozvíme. Její stará láska Budd se jí neozve jelikož zde také nehraje ani herec ani jeho postava. A ne, nepozve jí na Floridu pokud teda Florida není přemístěna nějakou záhadou do Mexika. Místo toho tady máme letušku Miu a jejího přítele/ještě-furt-těsně-přítele Jacka. Pokud si pamatuju dobře jména. Zbytek textu už tak nějak souhlasí. Letadlo fakt udělá bác z nebe a objeví se kokodýlek. Pif paf, kokodýlek tuhej a chvilku nato nasraná asi máti bo fotr kokodýlka. A příběh jede v kolejích - Chramst, mlask, pif pif, paf paf, mlask, auuu, pomoooc, juuuu, BUUUUUM, mucky muck KONEC ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Průměrnej céčkovej horor na jedno mrknutí. Každopádně jsem viděl hromadu příšernějších filmů s lepším hodnocením, takže chyba bude ve mně, že mám pro tyhle céčkárny, co se neberou vážně, slabost. Nejvtipnější je ale oficiální text distributora - Dle všeho pro ně byl film tak děsivej (nebo děsnej), že ho ani neviděli :-D (kdo film viděl, pochopí nač narážím) ()

Stanislaus odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůzostrašné pokračování (no, i když ne tak úplně) už tak dost pofidérního prvního dílu. Obrovská kláda se zuby, která má představovat "děsivého krokouše" tentokrát požírá oběti havárie letadla. Herci opět tak protivní a nepříjemní, že si člověk přeje, aby je ten hybrid plovoucí okolo co nejrychleji sežral. Málem jsem nevydýchal maximálně absurdní scénu, kdy ten "krokodýl" vyskočí z vody do takové výšky, že s sebou stáhne letadlo. Potlesk za největší debilitu! ()

Markuss odpad!

všechny recenze uživatele

První krokodýl, též hodnocený odpadem je proti tomuto skvostu filmem hodným Oskara. Krokodýl 2 je největší paskvil v dějinách kinematografie. Režisér a scénarista patrně trpí mozkovými disfunkcemi a proto od první minuty sledujeme totálně zfušovaný snímek začínající přepadením, konkurujícím snad jen filmům s Casperem van Dienem. Poté následuje let končící havárií je snad ještě větší blamáž než film Maximální Turbulence. Bezvýznamní cestující zemřou a ti důležití přežijí bez škrábnutí. Krokodýl, o kterém film je se objevuje asi od půlky. Vždy se vynoří narve si „herce“ do tlamy a odplave, nebo „odjede“, jinak se jeho pohyb nazvat nedá. Řady herců řídnou, ale mě na rozdíl od distributory proklamovaného vstávání vlasů, zachvacují výbuchy smíchu, protože tohle snad nikdo nemohl myslet vážně. Postav ubývá a film graduje, krokodýl výskokem zničí vrtulník a pronásleduje zamilovaný pár. Nebudu nikoho napínat všechno dobře dopadne a krokodýl vybuchuje se slovy: „je s tebou konec mizero!“. Konečně jsem si mohl oddechnout. Nekončící filmové martyrium bylo za mnou. Odpad! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Letadlo, které vidíme vzlétat do Mexika je jiné než to, které vidíme v následných záběrech zvenku. Kabina letounu je z dalšího, úplně jiného stroje. Pilotův kokpit byl pak vytvořen ve studiu. (Markuss)
  • Natáčení probíhalo v Indii. (Terva)

Reklama

Reklama