Reklama

Reklama

Epizody(26)

Otázky malých capartů, kteří se snaží pochopit vše kolem sebe, leckdy neberou konce. Stejné je to i v naší Zvídavé rodince. Otec malého Viktora je naštěstí vědec, a když chlapec touží po stále nových a nových informacích o světě, ve kterém vyrůstá, snaží se mu vše vysvětlit na názorných příkladech. Cesta za poznáním se tak pro Viktora stává vzrušujícím dobrodružstvím, a také zábavou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Krátka šialená a nevkusná zábavka. U mňa sa to pominulo účinku, nepáčilo sa mi to po všetkých stránkach, ešteže to nebolo dlhšie. ()

Hamaradža

všechny recenze uživatele

Mal som cca 4 roky keď som toto pozerával. Objektívne pre mňa samozrejme neohodnotiteľné ale pri tomto zažívam absolútnu uber-nostalgiu. ()

Tsukikage

všechny recenze uživatele

Moc pěkný seriál, samozřejmě ve svém věku bych ho ohodnotil nanejvíš třemi hvězdičkami, ale pamatuji si, že, když jsem byl malý, nahrával jsem si to a pouštěl, rodiče mi zakazovali se dívat na televizi pořád a tohle byla má výmluva, že je to naučný a velice mě to vzdělává, proto bych asi dal score ****. Viz sentimentalismus. ()

D3VIL 

všechny recenze uživatele

80% - Poučný seriálek propletený všelijakými zajímavostmi z různých oborů. Myslím, že velmi efektivně vyvolává v dětech touhu poznávat a dozvídat se co nejvíce, a tak by to mělo u prcků v předškolním a raném školním věku být. ()

Reklama

Reklama