Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Běsnění milující maminky pokračuje! Uplynuly sotva dva roky a vražedná matka se vrací! Poté, co se pokusila zavraždit vlastní dcerku, byla "Mommy" v podání démonické Patricie McCormackové odsouzena k trestu smrti. Vypadá to, že bude celý ten kolotoč vražd konečně zastaven, ale... Vražedná matka se jen tak nevzdává. Na poslední chvíli se jí podaří uniknout smrtící injekci a blízké okolí je opět v ohrožení. Poté, co je šílené ženě voperován implantát tlumící násilné emoce, vše nabírá lepší smět. Ale jak dlouho se matka dokáže obejít bez svého životního hobby - vraždění nevinných obětí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

S velkými obavami jsem vkládal tenhle film do dvd přehrávače, protože po nedávném shlédnutí prvního dílu, který patří do odpadních vod jsem nechtěl zbytečně ztrácet znovu čas. Kupodivu když naběhly závěrečné titulky, byl jsem docela překvapený a musím říct, že tenhle díl se tvůrcům povedl rozhodně lépe. Samozřejmě nejde o žádnou pecku a dle mého názoru nejde ani o průměrný film, ale určité zlepšení zde vidět přece jenom jde. Režisér zřejmě dostal konečně rozum a místo jakési telenovely se konečně začal věnovat budování hororové atmosféry. I samotné vražedné scény jsou mnohem zajímavější než prve a tentokrát jdou některé vidět skoro celé a nepřeruší je otravný střih. Navíc se už nenatáčí jen ve tmě. Asi největším plusem je fakt, že se zde tvůrci konečně pokusili vymyslet i nějaký zajímavý děj. Bohužel opět ten otřesný dabing......4/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mýdlově operní horrorový thriller je zpátky. A překvapivě s trochu výživnější zápletkou a výpravnějšími mordy. Přesto je ale na celém filmu nejhorrorovější jeho obal. Ten si schovám, DVD asi poletí do koše. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Jednotka ma nejako moc extra neoslovila, ale ze by som ju nejako pochoval hlboko do zeme to tiez nie a tak som mal aj mensie obavy, co sa z tohoto dielu vykluje. Na mile prekvapenie som v tom videl aj troska zlepsenie, co sa zas neda povedat o inych filmoch, ktore maju pokracovanie. Konecne bol dej filmu troska zaujimavy a o vrazdach sa tiez mozem zmienit, ze boli urobene lepsim sposobom ako v jednotke. Niektore prevedenie vrazd vo filme ma pobavili, pretoze tak komicky odflaknute sa len tak hocikde nevidia:) Druhykrat by som urcite po tomto filme nesiahol, to by som musel byt jedine opity, aby som tomu dal este jednu sancu. ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

O dosť lepšie a zaujívaješie ako prvý diel. Vraždy boli v pohode a dej nebol až tak nudný, ale stále tomu niečo chýbalo. ()

Reklama

Reklama