Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprchlý vězeň Sam Gillen narazí při svém útěku na malý domek, ve kterém žije mladá sympatická Clydie se dvěma dětmi. O jejich pozemek má ale zájem důlní společnost a je ochotna použít jakýchkoliv prostředků k vynucení souhlasu s těžbou. Sam se s Clydií a dětmi postupně sblíží, zatímco představitelé důlní společnosti začínají chápat, že proti nim stojí velmi silný a nebezpečný protivník. Po několika pokusech podplatit Clydii a zbavit se Sama dojde ke konečnému účtování, krvavému, bolestivému, ale spravedlivému. Sam se nakonec nechá dobrovolně odvést policií, ale slibuje Clydii a dětem, že se vrátí... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

yVANs 

všechny recenze uživatele

Jean Claude víc hraje než bojuje a to je samozřejmě přinejlepším nuda, avšak bez něj a Rosanny Arquette by to byl normální naprosto nudnej rodinnej film a asi by se na to kromě nějakých nešťastných náhod nikdo nedíval. Příběh by se dal shrnout do jedné věty, veškeré delší vyprávění by již bylo nad rámec toho co opravdu ve filmu bylo. Akční opravdu pramálo, romantický jen asi pro opravdu skalní fanošky nahého JCVD...drama však to je opravdu dechberouci. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

No že by byl film romantický, to vůbec a akční taky není zrovna výstižný, protože akce je zde málo. Spíš je to thriller, kde hraje Van Damme vážnější roli a řekl bych, že mu to celkem i jde a nepřehrává. Děti mi zde vůbec nevadí protože nejsou zas tak vlezlé, jako v jiných filmech. Příběh je pěkný a nenudí. I nějaké ty hlášky se tu občas vyskytují. Za mě 75% :) ()

Reklama

dustur 

všechny recenze uživatele

Za mňa výborná vandammovka, ktorá nestráca svoju kvalitu ani po rokoch. Robert Harmon odviedol veľmi dobrú prácu - čo sa týka filmu, čo sa týka príbehu filmu, čo sa týka akcie. A samozrejme hlášok ktoré v tomto filme je dosť ( jsem hlídač parkoviště a rušíte mí zákazníky ; nechto být lebo půjdeš do pekla - Na co lovíte? Ružový plameňáky ). A Rosanna Arquette bola čerešničkou v tomto filme, Ted Levine výborný záporák spolu Jossom Acklandom, a samozrejme Jean-Claude van Damme ( kde mi občas chýbali jeho kopi - keďže v tomto filme nič neukáže zo svojho bojového umenia ), čo je škoda. Ale ako film aj po rokoch obstojí na plné hodnotenie - takže aj po rokoch mu dávam ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Není úniku natočil JCvD v době své největší slávy,ovšem samotný snímek skutečně žádnou slávou neni.JCvD nechtěl natočit zřejmně jen další akčnák,a tak zkusil i trochu dramatičtější film.A dopadl zle.Nudný béčkový film s fakt odpudivou Rosanne Arquette,trapnými záporáky,nulovým dějem a prachbýdnými dvěmi akčními sekvencemi.V té době to nebyl klasický van Dammův film,ale i on sám pochopil,že neudělal dobře a rychle se zas vrátil k čistě akční poloze,o které ale taky tedy nemůžu mluvit,že by mu nějak dvakrát šla :-),ale pořád lepší než tento pokus.Slabota! ()

upson 

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, že v Jeanovo filmech se nemusí kopat s otočkou, vlastně se nemusí kopat vůbec :-) Scénář není úplně tupý, sem tam něco uletí v dialogu ale jsou tam i sem tam nadprůměrné momenty. Dvojice záporáků Levine a Ackland by mohla hrát klidně párek hajzlíků v sérii DIE HARD a na samotný konec, jeden hustokvalitní skok na motorku ....... 85% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (4)

  • Když Sam (Jean-Claude Van Damme) řídí terénní motorku 650cc Triumph T120 Bonneville z roku 1969, můžeme si všimnout, že se mění pneumatiky v závislosti na terénu, po kterém zrovna jede – terénní pneumatiky v terénu a silniční na silnici. (Untentrauer)
  • Když šerif Lonnie (Edward Blatchford) zmlátí Sama (Jean-Claude Van Damme), tak Sam zůstane ležet ve stodole na dřevěných prknech, ale když o chvíli později dorazí Clydie (Rosanna Arquette), Sam je stále v bezvědomí před stodolou na prašné zemi. (Untentrauer)

Reklama

Reklama