Reklama

Reklama

Největší z hrdinů týmu Mstitelů musí pokračovat ve válce proti mimozemšťanům. Vetřelci, i se starým nepřítelem Kapitána Ameriky Herr Kleiserem, o kterém se myslelo, že zemřel v roce 1945, napadli ukryté město v Africe, kde vládne Černý Panter. Když Kleiser zabije Panterova otce T´Chaku, Černý Panter odjede do Ameriky, aby získal od Kapitána Ameriky radu, jak nad Kleiserem zvítězit. Generál Fury se dozví, že mimozemšťané jsou stále na Zemi. Mstitelé odjedou potají do Afriky, kde musí nejdřív bojovat s jejími obyvateli. Nakonec je ale stejný cíl spojí a svedou krvavou válku proti mimozemšťanům. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pokračování Ultimates se nese v duchu prvního dílu, což je jen dobře. Jsou zde stejné postavy jako v prvním dílu, akorát přibude Black Panther, což je skvělé, protože mám tuto postavu rád a bylo příjemné spatřit území Wakandy. Příběh je opět na dobré úrovni, opět se inspiruje konkrétním komiksem, což je také příjemné. Je to docela zajímavá podívaná, protože komix, ze kterého vychází tento film, byl předlohou i pro filmové Avengers, takže pro mě bylo zajímavé sledovat rozdíly mezi těmito dvěma filmy. Takových filmů bych uvítal klidně pět...95% ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Jako jednička ale horší. Ne že bych u animáku vyžadoval echt silnej příběh ale tenhle scénář je už multikulti slátanina výrazná - černoši s lukama a šípama ale v podzemí výrobní linky (mimochodem kdopak si vzpomene, že Nick Furry byl původně bílej?), Ironmana jednou sundaj kusem dreva a podruhy vydrzi atomovku, Thor selektivně oživuje mrtvý, etc. Nicméně finále dobry. ()

Reklama

Herráček 

všechny recenze uživatele

Pro Black Widow chci vlastní film... Ale jinak... Oproti jedničce nejde téměř o nic nového... Záporáci zůstávají stejní, klaďasové téměř taky, konečně jsem zjistil, kde se v mladých mstitelích vzal Black Panther a začalo to dohromady trošku sedět... Ale zrovna sebranka jako Avengers má v sobě mnohem, mnohem větší potenciál... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Podobně jako u prvního dílu, ale trochu horší. Proč? Vše se opět točí okolo mimozemšťanů, ale je tu více nelogických situací, které tu vypisovat nebudu, byly by spoilery. Postavy jsou opět na svém místě a jsou zajímavé, posunuly se většinou dále než byly v prvním díle, ale stále mají co dohánět do hloubky a promyšlenosti předloh. Samotný Black Panther je pro mě zrovna jeden z méně zajímavých superhrdinů a film tak nevyužívá maximálně potenciál (i když tajemné město má něco do sebe...). Co do příště zlepšit? Stále je toho dost, postavy jsou dost ploché a jediné, na co tyto animáky začínají sázet jsou známé tváře a rychlé tempo. Komiks si však zaslouží trochu více... ()

-Marc- 

všechny recenze uživatele

Ultimate Avengers pokračuje a představuje nám dalšího "člena" týmu - Black Panther. A též jeho záhadnou zem Wakandu, která je na první pohled zaostalá. Používají štíty, kopí a luky, avšak dokáží parazit i Iron-mana. Jeho zemi napadnou, nám již známí z prvního dílu, mimozemšťané a tajemná postava Herr Kleiser, kterého Captain America již dvakrát zabil avšak on nadále žije. Celá planeta je postavena nebezpečí útoku mimozemšťanů a jediný, kdo je může zastavit je tým Avengers. Líbilo se mi to velice. Ale jenom mě mrzelo (jak tu již několikráte padlo) velice nevyužití Hulka a štval mě Giant Man. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné komiksové knihy Grega Johnsona. (Terva)

Reklama

Reklama