Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kouč Dichter (Jon Voight), jehož tým snů mají zachránit mladí talentovaní hráči, kteří zajistí Super Bowl pro letošní rok palmu vítězství, má prostě smůlu. Po prvním kole přijme jako náhradníka Dana Hellera (Gil Bellows), který býval fotbalovou hvězdou Notre Damme, ale teď už rok nehraje. Oba muži vědí, jak chutná porážka, oba už jednou přišli o místo. Jenže pak zapracuje osud - stačí zkažená ústřice, díky níž nadějná hvězdná ofenzíva pro zbytek sezóny onemocní a osud Billových Super Bowl se ocitne v Hellerových rukou. V té chvíli mu však věří jen jeho žena Connie (Teri Poloová) a jeho nejlepší kamarád Gerry (Richard T. Jones). Režii příběhu o naději, která umírá poslední, má Robert Lieberman. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Sláva! Náhradníci vyhráli Super Bowl. Nebylo to poprvé a určitě ne naposledy, ale já mám z jejich vítězství opět upřímnou radost. A přežiji přitom i to, že v profesionálním mužstvu amerického fotbalu hraje chlápek, který neumí ani těch základních 150 signálů, jiný zase neudrží míč v rukou a další se ještě nenaučil běhat. Zkrátka je to tak trochu nesmysl, ale pro ten slastný pocit vítězství jsem ochoten si tuto skutečnost neuvědomit. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Ničím nevybočující sportovní film o náhradnících zachraňujících první mužstvo. Na Náhradníky to sice nemá, ale koukat se na to dá - a já mám pro sportovní filmy slabost :) ()

Reklama

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Na televizní snímek, který si toho asi ani moc nesliboval to bylo velmi slušné a hodnocení bych rád viděl malinko vyšší. Pravda že v solidní kupce filmů o americkém fotbalu zaujímá Druhá řada spodnější pozice na žebříčku, ale přesto pro fandy sportovních snímků jako pro mě příjemný snímek. A pokud se na věc mám podívat obšírněji, tak když jsem z mé TOP 10 sportovních filmů (viz můj profil) musel vyřadit žánrově velice podobné Náhradníky, tak ač to nerad přiznávám Druhá řada nemá šanci. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

X-tá variace na bandu podceňovaných sportovců dotáhnuvších met nejvyšších. Tentokrát v hlavní roli s bývalou středoškolskou hvězdou, která po roce bez fotbalu dostává svou poslední šanci, aby společně s dalšími náhradníky zastoupil ústřicemi přiotrávené hvězdy a vedla svůj team na vrchol zvaný Super Bowl. Už to, že do hlavní role byl obsazen Gil Bellows značí, že nenarazíme na předního představitele svého žánru a názvem filmu Druhá řada můžeme směle vyjádřit, kam ve škatulce sportovní filmy tato komedie patří. Ano, První liga to není, ale jako velký milovník lehce nerealistických sportovních happy endovek, nemůžu jinak než tři hvězdy. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy ze sportovního prostředí, ale nemám rád, pokud ze mě dělají PITOMCE. To jsem bohužel často cítil při sledování tohoto filmu. Těžko mě totiž někdo přesvědčí, že kluk který zakopává o vlastní nohy se najednou "ze dne na den" stane borcem, který se bez problémů vyhne několika profíkům. Bohužel takových momentů nabízí tento film více - proto u mě 2. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama