Reklama

Reklama

Ztracenci

  • USA The Outsiders (více)
Trailer

Rivalita mezi dvěma gangy, chudými Greasers a bohatými Socs, se vyostří poté, co jeden člen gangu zabit. (Canal+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to nedojalo, snaží se to zapůsobit na emoční stránku, ale postavy mi nějak nesedli a dialogy co vedli mi přišli takové..bez ničeho.. líbila se mi samozřejmě doba ve který se to odehrává, kterou úplně zboznuju. Matt Dillon mě bavil asi nejvíc a taky mě zaujal ten rozhovor mezi mladým pomadou a kudrnatym zazobancem..jeden z rozhovorů, který mi přišel fakt super. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Nudný, trapný, infantilní a nezajímavý příběh, kde ´´excelují´´ mladí Estevez, Cruise, Dillon a Swayze. Ach bože, jenž nejsi na nebesích... ten Coppola je vážně asi nejpřeceňovanější režisér všech dob. Tahle směšná báchorka plná drsných drsňáků je pro mě jen dalším důkazem. Po hodině už jsem to víceméně moc nesledoval, protože je to vážně katastrofa!!! A ono to má 76%!(?????) Ale to bude asi tím, že to hodnotilo tak málo lidí... V tuto chvíli 397. Zapadlý a zaprášený film, který by i zapadlý a zaprášený měl zůstat... ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Napomádovaní frajírci z periferie se potýkají a rvou s podobnými výrostky z druhé strany města, těmi z lepší společnosti. A protože pro nůž nejdou daleko, tragédie na sebe nenechá dlouho čekat. Hlavně zpočátku notně utahaný pohled do rozervané, nezformované chlapecké duše situace dosti vyhrocuje a své pravdy vyříkává hodně polopaticky. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Coppolu můžu ale věnovat téměř 2 hodiny sledování kreténů někde z předměstí NY jak nemaj co na práci, než se rvát jako koně, to jsem vydržel opravdu s velkým sebezáporem. Je příznačný, že duchovním otcem těchto debilů je Patrick Swayze, s tímto troubou jsem snad neviděl jediný slušný film. Ještě, že ostatní Coppolova díla tak stupidní nejsou. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Tom Cruise? Ani náhodou - jeho vedľajšia úloha ho vo filme predstavila asi toľko krát, koľko napočítate prstov na jednej ruke. Bol takmer neviditeľný. Zato P. Swayze bol celkom jasne viditeľný a zahral si svoju úlohu bitkára dobre. Film ma vkustku nebavil a nič mi nedal. Podľa mňa ukázal celkom prosto a nešpecificky život mladíkov v dospievajúcej amerike. Celé to bolo klišé a pozeral som sa na to úkosovo a "cez prsty". Chvíľami som si myslel, že sa pozerám na časozberový dokument, ktorý sa točil počas môjho detstva na základnej škole :D ()

Galerie (71)

Zajímavosti (13)

  • Aby se Tom Cruise lépe vžil do své role, neustále posiloval, nemyl se a nechal si odstranit korunku ze zubu. (Monco)
  • Režisér Coppola si přál, aby Matt Dillon v rámci přípravy na film strávil noc ve vězení a kradl v obchodě. (Monco)

Reklama

Reklama