Reklama

Reklama

Prach ve větru

(festivalový název)

Obsahy(1)

Mladý pár opúšťa malé bezvýznamné banské mestečko a chcú žiť v Taipei, hlavnom meste Taiwanu. Po prvýkrát zažijú na vlastnej koži mestský život. (Martin741)

Recenze (4)

Artran 

všechny recenze uživatele

Vše je dáno. A nezbývá už nic jiného, než se vrátit domů. Kruh se uzavře, rebelantsví a touha po vlastní zkušenosti pominou. Okamžiky se budou vrstvit jeden na druhý, vlaky přijíždět a odjíždět a lidi, které jsme milovali, rozpráší vítr jako prach. ()

Bubble74 

všechny recenze uživatele

Když se sny a ideály mládí rozptýlí před očima jak prach ve větru, nezbývá než se s tím smířit a navrátit se ke svým kořenům. Artistická meditace o jedné elegické cestě k dospělosti s vsuvným doprovodem příjemné, melancholické kytary. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

je to dobre iba ako ukzaka zivota mladeho paru v hlavnom meste Taiwanu Tapipei. Taipei 80. rokov bolo na urovni, ovela lepsie ako osarpane zchatrale spinave cesko - slovenske mesta : 82 % ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Už viem, koho mi Chouou filmový štýl tak veľmi pripomína. Rannú Naomi Kawase. Tá odťažitosť voči emóciam. Perfektné zobrazenie dedinského života, malého človeka a nádherného prostredia. Emočne chladné. Príbehovo nevýrazné. Akoby tomu chýbala jedna potrebná ingrediencia, aby som sa do toho sveta dostal. Množstvo drobností je tam v pohode. Ako celok je to ale ťažkopádne. Viem, že určitej skupine ľudí sa takýto druh filmov veľmi páči. Ja do nej bohužiaľ nepatrím. Hoci to stále skúšam. Hlavné dievča je cute. Rovnako ako aj dedinka v ktorej sa odohráva väčšia časť príbehu. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama