Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bola (Kulička) je dvanáctiletý chlapec žijící v prostředí plném násilí a špíny. Jeho rodinná situace, kterou ze studu skrývá, mu znemožňuje seznamovat se a stýkat s ostatními hochy. (ČSFD)

Recenze (5)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tento výborný španělský celovečerní film má velice silný příběh, je kvalitní po všech stránkách. Drama, které postupně rostlo a mohutnělo směrem ke konci, až doslova vyvrcholilo ... 8878 ()

Reklama

yolana 

všechny recenze uživatele

Jeden ze zdařilých španělských filmů o chlapci ze sociálně slabší vrstvy, který má problémy v rodině, stydí se za svoje okolí, a nedokáže si najít ani kamarády /což pochopitelně jednoho krásného dne prolomí díky novému splužákovi ze třídy/. Film je natočený stručně, bez zbytečných melodramatických scén, ale o to víc výstižně. + výborný výkon hlavního protagonisty. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Pomalá gradace byla plusem tohoto snímku z těch mnoha jiných, podobně laděných Je to téma, které mně zaujalo tím, že lidská lhostejnost není ještě jen na tak mrtvém bodě. A za ten vlak bych jim asi našupala i já. ()

PeterFLJilek 

všechny recenze uživatele

Film nie je hĺbkovou sondou do života šikanovaného chlapca, ale povrchným ho určite nazvať nemožno. Hoci psychológiu kladie do úzadia, rovnako je to aj s emotívnym balastom. Ide o čistý a pravdivý príbeh. A azda i preto je natoľko dramaticky silný. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama