Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný Joe pracuje jako uklízeč v rozhlasové stanici, je terčem posměchu kvůli tomu, jak vypadá. Nechá si všechno líbit, nic ho nedokáže urazit, protože má zvláštní dar vidět všechno pozitivně. Jednoho dne omylem vpadne do živého vysílání, kde ho sarkastický moderátor Zander využije jako ideální cíl svých jedovatostí. Neplánované zpestření programu se však vyvine nečekaným směrem. Joe ignoruje posměšky a začne vyprávět svůj příběh o tom, jak ho rodiče jako osmiletého kluka opustili na parkovišti v Grand Canyonu a jak se o sebe snažil postarat. Otupělé posluchače fascinuje jeho příběh plný neúspěchů i neobvyklý optimismus, který mu pomáhá vytrvat na cestě za snem o rodině a lásce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

ogi1 

všechny recenze uživatele

Odpočinková komedie pojednávající o Joe Špínovi který se ztratil rodičům při výletu ke Grand Canyonu. Teď se živí jako uklízeč a žije v kotelně no a jednoho dne je pozván do rádia do šou jednoho chlápka který si zve do vysílání podivná individua a zkoumá jejich příběh, no a Joe začne vyprávět svůj životní příběh. Celkově mi příběh přišel na poměry komedie dostačující a poměrně dobrý. S humorem je to tu jak na horské dráze občas pobaví a občas zase u vás zanechá poměrně trapnou pachuť...nouze není ani o fekální humor. Herecké výkony jsou na dobré úrovni a hlavně David Spade v roli Joe Špíny podává hodně slušné herecké výkony a díky němu je i tato postava dost uvěřitelná. No jedná se o poměrně zábavnou odpočinkovou komedii u které musíte vypnout a příjemně se pobavíte mě osobně film hodně sedl a těším se na druhý díl. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Bude to znít hodně ujetě, ale tenhle filmík mi trošku připomíná Forresta Gumpa (ne nebijte mě). Trošku zaostalejší hrdina hledá svě rodiče, a při svému putování zemí vstupuje do života různých lidí a mění je. Kdyby to celý nebylo pojatý jako teen-road-movie se spoustou fekálního humoru, mohlo to být daleko lepší.... ()

Reklama

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia s roadtrip motívom s netriviálnym množstvom postáv, skvelým vyprávaním príbehu (ktorý bol v pohode :o), Dave Spade sympaťák, jeho kamarátka Brandy v podaní Brittany Daniel krásna :)), a najmä plná jednoduchšieho (neraz fekálneho) humoru :) (kanister "atómovej bomby" bol asi TOP, meteorit v tesnom závese za tým). Ak si odmyslíte tieto veci, povznesiete sa nad tým celým, a dáte si to ako odpočinkový a pohodový feel-good film, dosť sa zasmejete a po dozretí zostanú výrazne pozitívne vibes. Za mňa 70%. "Život je krásna záhrada, ktorú treba okopávať." ()

silent cut 

všechny recenze uživatele

Pokud je tenhle film označován za propadák, stalo se tak neprávem a chce to rehabilitaci. Někde mezi Fotry Lotry a Nesvatbovými je totiž místo i pro něco jako splatter comedy štýlo, které se u nás objevují na dvd spíše okrajově a její rizost leckdy předčí i výše jmenované a o Sandlerovkách ani nemluvě. Neokoukaní herci a humor za hranicí korektnosti, ale pořád ještě nadohled... Navíc je to všechno takové, bráním se tomu slovu co to jde ale nejde to, laskavé... A epizodka s pleťovým mlékem (modří už vědí) mě totálně rozbila... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to nechytilo za kulky. Podobně šílený humor mám obvykle rád, ale tento snímek jen tak prosvištěl kolem. Úsměvných momentek je naprosté minimum, jsou-li vůbec nějaké. Příběh se mi nelíbil. Ze všeho nejvíce odpuzující je ovšem sestřih hlavního hrdiny. Na tento paskvil musíte být zřejmě patřičně naladěni. Ideálně snad i posilněni. Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatelky harfuska. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Postavu Robbyho stvárnila americká rocková ikona Kid Rock. (Lukoh)
  • Film se nátáčel v Moab v Utahu, v Santa Claritě, v El Segundu, Carsonu, Los Angeles, v Santa Paule v Kalifornii a v Arrows v Arizoně. (rafix)
  • Všechny scény Dennise Millera byly natočeny během jediného dne. (Cheeker)

Reklama

Reklama