Reklama

Reklama

Halloween: A Cut Above the Rest

(TV film)
všechny plakáty

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já mám tyto doplňující dokumenty k filmům celkem v oblibě. Rád se vždy podívám „do zákulisí“ natáčení, vyslechnu si rozhovory s herci a tvůrci – kteří obohatí obsah svými poznámkami a historkami. Člověk se u toho zasměje, dozví se nějaké ty perličky a má možnost vidět (slyšet), co tvůrce vedlo k natočení některých scén, kde se inspirovali, kde probíhala čistá improvizace, nebo co jim dalo nejvíc zabrat. Tento dokument jsem si pustil hned po zhlédnutí kultovního Halloweenu a málem bych ho zde zapomněl ohodnotit…Co se týká hodnocení, nemůžu jinak, než jak jsem to provedl u samotného filmu – tudíž nadprůměrná záležitost. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Ultimátní dokument o vzniku prvního Halloweenu, kde najdete odpovědi na snad všechny otázky, které vás ohledně tohohle kultu zajímají - od masky Michaela Myerse, přes výběr herců, produkční náklady, scénář... ()

headcrab 

všechny recenze uživatele

Celkem výživný dokument se spoustou dobových záběrů, přičemž i přes určitou informační hodnotu obsahuje taky spoustu typických frází, jak měl "carpi" uplně super herce, a jak si to všichni užívali, jaká to byla zábava, a že do toho dal každej 110 procent a bla bla bla :), ale jako jo, dobrý to bylo. ()

Empire 

všechny recenze uživatele

O tom jak se natáčel jeden z nejlepších hororů vůbec. Vystupují zde všichni, co mají co s filmem něco společného (Carpenter, Curtis, Cyphers, Akkad, Debra Hill...........), je to největší a nejlepší dokument o tomto hororu, produkovala ho televize FOX a najít ho můžete u speciální dvoudiskové edice 25 výročí hororu Halloween. ()

Reklama

Reklama