Reklama

Reklama

Láska až za hrob

  • Velká Británie Plots with a View (více)
Trailer

Obsahy(1)

Boris, majitel pohřebního ústavu, je již od střední školy zamilovaný do Betty. Nikdy však neměl odvahu jí to říci. Betty je nyní vdaná za právníka Hugha. Neví ale, že ji podvádí se svou roztomilou sekretářkou. Shodou náhod se Boris a Betty znovu setkají a on jí konečně vyzná lásku. Zdá se, že Betty jeho city opětuje, ale je přeci vdaná! A rozvod nepřipadá v úvahu, vždyť co by řekli sousedé! Rozhodnou se proto předstírat, že Betty zemřela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná britská romanticko-čiernohumorná komédia. Vyzerá presne tak, ako si predstavujete, že asi bude vyzerať a je to fajn. Je to nenáročné, je to jednohubka a pre milovníkov Naomi Watts povinnosť. Ženám to predsa najviac (vo filmoch) svedčí, keď sú sexi mrchy. Ale palce budete držať niekomu inému. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Komorná romantická komédia stojí predovšetkým na milej preštylizovanosti, láskavej atmosfére a na túto vlnu vyladených hereckých výkonoch. Zámer vyšiel a tieto pozitíva zakrývajú aj trápnosť občas už naozaj prehnaných charakterov Featherbedovcov. Chápem, že aj oni boli takto plánovaní, aby štipke britskej absurdity dodali správnu(?) dávku amerických bláznivých gagov... ale boli chvíle, keď som nad nimi prevracala očami a nemohla to vydržať. Aj slabšie momenty našťastie vyvážili skvelí Molina s Blethynovou, zábavná mrcha Naomi Watts či dvojité cameo Miriam Margolyes :-) ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Tenhle podivnej mišmaš mě nechal naprosto chladným. Jen při startrekovském pohřbu jsem se v rakvi trošku pousmál, ale podle komentářů jsem od něj čekal trochu víc. Příběh je k uzoufání neoriginální, chování černobíle vykreslenejch postav mi přišlo naprosto stupidní (ano, příběh je dost vykonstruovanej), styly vyprávění se spolu mlátí, tempo neustále kolísá a po celou dobu mi bylo naprosto šumák co se s postavami stane. Láska až za hrob se tváří jako malej milej film, ale do všech stran z něj čouhaj neduhy komerční mainstreamový produkce. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Nenápadná komedie, která tak dlouze hledala producenta až se jednoho dne dostala i na česká DVD. Poslední půlhodina nebyla už tak skvělá, jako rozjezd, ale některé perličky stojí za vidění. Pohřby Walkenovi pohřebácké firmy Featherbed jsou bezchybné (sám uvažuju o takovém obřadu). A tak mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami uznávám, že jsem se zasmál více, než u většiny dnešních komedií. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Britský humor mám velmi rád, a v tomhle filmu ho bylo nemálo. Já jsem se bavil a to je víc než dost, opravdu mě to místy pořádně rozesmálo. Hlavně Christopher Walken a jeho paní Spoková a vůbec jeho netradiční pojetí pohřebního rituálu a také jeho láska k tomuto řemeslu :). A ona duchařská část, ve které se zrealizuje pomsta, působila, no řekněme docela strašidelně i vtipně zároveň. Z toho plyne jedno poučení, o mrtvém jen dobře, nikdy nevíš jestli tě nezačne strašit :) . ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Při natáčení jedné scény vypadl Lee Evans, představitel Delberta Butterfielda, z okna a dopadl na hřebík, jenž se mu zabodl do břicha a jen těsně minul jednu z jeho ledvin. (slatkac)

Reklama

Reklama