Reklama

Reklama

Sarah prostá a neuvěřitelná

(TV film)
  • USA Sarah, Plain and Tall

Obsahy(1)

Po smrti manželky zůstává farmář Jacob Witting sám na práci a dvě malé děti. Jednoho dne se proto rozhodne, že si na inzerát v novinách Maine najde novou manželku. Text padne do oka svérázné Sarah Wheatonové, která se na něj rozhodne odpovědět. Jacob si ovšem neznámou ženu jen tak do domu nepustí. Sarah se přesto k Wittingům nastěhuje. Na jeden měsíc - na zkoušku... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

3,5-4*__Jemný pomalší TV príbeh. Veľmi sa mi rátalo, že sa 99% filmu z toho nesnažili spraviť viac a že brali do úvahy deti. Ich rozkošné, občas viditeľne strojené ale predsa milé hranie je veľkou devízou celého filmu. Záver to trošku pokazil. Je milé, ak nie vždy ide vo filme iba o hľadaní protějšku. Ide o klasické téma ale detský pohľad možný klišoidný pocit mierni.__Dá sa vidieť na YT. ()

Gurtha 

všechny recenze uživatele

Nemnohomluvný vdovec vrhající 90% odvysílaného času drásavě utrápené pohledy a energická žena, která přišla hledat svůj osud, připomínají, že nelze hledat něco objevného tam, kde vyžadujeme klasiku. Ideální ke konzumaci pšeničných a kukuřičných pokrmů za dlouhých letních večerů a ještě delších zimních nocí. ()

Reklama

rivah 

všechny recenze uživatele

Walken jako málomluvný muž a Close jako žena z města jsou v tomto archaickém příběhu uvěřitelní.(50%) ()

danecek24

všechny recenze uživatele

49. Zlatý Glóbus za rok 1991 - nominace (2) - Nejlepší minisérie / TV film, Nejlepší herečka v minisérii / TV filmu - Glenn Close ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama