Reklama

Reklama

Legenda o vlčích horách

  • Česko Legenda o vlčí hoře (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dívka Kerry a její dva kamarádi jsou uneseni ozbrojenými lupiči. Policie sleduje jejich horkou stopu až na Vlčí horu, kde ji však ztratí. Dětem se pak podaří utéct, ale naděje na přežití není moc velká, protože nemají nic k jídlu a noci v hlubokých lesích jsou chladné. Dostaví se strach a beznaděj. Kerry se pak stane zvláštní věc, zdá se jí sen o šedivém vlku, který se promění na indiánského bojovníka. Znamená to něco? Záchranu nebo záhubu? (Vojtino)

(více)

Recenze (3)

raduna01 

všechny recenze uživatele

Začátkem devadesátých let vydala na VHS společnost Intersonic pod názvem LEGENDA O VLČÍ HOŘE. Z obsahu : Nejmladší lesníkova dcera Kerry a její přátelé jsou uneseni. Podaří se jim utéct, ale šance na přežití je malá. Kerry se náhle zdá zvláštní sen, osamělý vlk se změní v indiánského bojovníka. Mystický příběh o odvaze, naději a vůli přežít… . Režisérem byl Craig Clyde a ve filmu si zahráli např. Mickey Rooney, Bo Hopkins či Robert Z´Dar ()

Iva8bitova 

všechny recenze uživatele

Dívka odváží tři děti autem přes. Uprostřed cesty si potřebuje zavolat. Nechá děti samotné v autě. Do auta se vloupají dva zločinci. Odvezou děti k lesu. Tam je nechají. Děti na ně nastraží past. Zločinci přijdou o auto. Rozhodnou se děti chytit. ()

Reklama

Reklama