Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kate Burkeová (Katie Holmes) je pod stupňujícím se tlakem, aby už konečně dokončila studia na prestižní univerzitě a nastoupila jako konzultantka ke známé firmě. Kate se však ještě nedokázala vyrovnat s láskou k Embrymu, která před dvěma lety náhle skončila poté, co mladík záhadně a beze stopy zmizel. Stopa už je značně vychladlá, ale detektiv Wade Handler (Benjamin Bratt) se přesto vydá do vysokoškolského kampusu a snaží se získat alespoň střípky informací o mladíkově životě. Embry se však nečekaně vynoří právě ve chvíli, kdy se Wadeovi podaří vytrhnout Kate z apatie a probudit v ní nové city. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

zzuzi 

všechny recenze uživatele

Film od kterého jsem se nemohla odtrhnout. Uchvátili mě výkony hlavních představitelů - Katie Holmes, Benjamina Bratta a Charlieho Hunnama. Vše začíná jako drama, které ovšem vyústí do thrilleru s nečekaným , i když pro někoho čekaným, koncem. Neberu nikomu jeho názor, ale podle mě je režie velmi působivá... ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Hodina a půl naprosté hlušiny, která se v poslední pětiminutovce pokusí zmátořit do podoby snesitelného filmu. Snaha na poslední chvíli k tomu logicky nestačí, ale zároveň mi zabraňuje Opuštěnou odstřelit do nejnižších pater hodnocení. Scénář nicméně obsahuje plno flashbacků, které buď nedávají smysl nebo jsou na sebe naházeny bez ladu a skladu, nelogicky jednající postavy a samoúčelné scény převlékající se Katie Holmes, která mi po celou stopáž vnukala myšlenku, proč že se upsala zrovna tomuto projektu. S tak tak fungující pointou byl tenhle mysteriózní pokus od začátku odsouzen k zániku. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

V Dawsonovom svete som zbožňoval kočku s nenapodobiteľným kukučom, Katie Holmes a režírujúci scenárista Stephen Gaghan (Oscar za scenár k TRAFFICU) vie dať dokopy audiovizuálne podmanivé obrázky. Lenže - scenár je taký nudný a záver taký absurdne vykonštruovaný, že už to ani nie je vtipné. Biedny, ospanlivý dej je plný podozrivých postáv, nekonečných retrospektív a nenápadných indícií, vedúcich k rozuzleniu zločinu, ktorý vlastne možno ani neexistuje. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/411/ ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

V první řadě perfektní casting. Charlie Hunnam byl před tímhle filmem nikdo a ve své roli byl perfektní. Katie Holmes dostala dost prostoru a ukázala, že nejen skvěle vypadá, ale i hraje. Scénář je výborně napsaný a bravurně zrežírovaný. Mírně se střídají žánry, atmosféra správně houstne a graduje. Napínavý závěr a dobrá pointa. Film mě v ničem nezklamal a rád jsem se na něj díval i podruhé. ()

jirijo 

všechny recenze uživatele

Rutinně vyseknutý, utahaný a celkově ničím zajímavý pokus o sofistikovaný thriller. Stephen Gaghan je rozhodně lepší scénarista (Oscar za Traffic) než režisér (přeceňovaná Syriana). Svoje scénáře by měl rozhodně nechat režírovat schopnější tvůrce, než je on sám. Katie Holmes lépe sluší role nesmělé puťky (Dawsonův svět) než smělé osudové femme fatale. Benjamin Bratt toho nestihl moc předvést, ale ostudu si rozhodně neudělal. Ona VELKÁ POINTA mě napadla asi v polovině filmu, ale vzhledem k tomu, co se na plátně odehrávalo a jak se to odehrávalo, jsem ji zavrhl jako nesmyslnou. Ovšem jak se ukázalo, nebyla vůbec nesmyslná :-) Posledních deset minut snímek sice vylepšilo, ale překrýt předchozí pachuť už nedokázalo. Nashle v lepších scénáristických a režisérských časech... :-) ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama