Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta zlodějů po neúspěsném lupu v bance dostává další zakázku, tentokráte drahých obrazů v místní galerii. Jenže vše se zkomplikuje, tím, že jejích šéf je vlákal do pasti a okolnosti je přivedou k tomu, že se musí přestrojit na noc za policisty (které před tím uvěznily) Aby nevzniklo podezření tak vyjíždí k případům, mezitím kradou obrazy a dostavají kamaradá ze zajetí a k tomu navrch vyřeší velko bankovní loupež. (BUD-SFIS)

(více)

Recenze (19)

predators 

všechny recenze uživatele

Svižná bláznivá komedie s chytlavým příběhem, ale s méně vtipnými situacemi. Není jich mnoho, opravdu jsem se zasmál asi třikrát (zato pořádně:-)), ale děj je rozmanitý a rychle odcípá. A než se nadějete, je po obrazech, po penězích a policajti honí policajty. Prostě pohodička...:-) 60% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Partička přihlouplých zlodějů se chystá vykrást galerii umění, když v tom se jeden z nich ocitá v pasti a druhý je zatčen. Nezbývá, než vzít policii jako rukojmí a jeden den si hrát na strážce zákona v malém městečku. Velice slabá francouzská komedie, na které si člověk v poslední době musí chtě nechtě zvykat. Spousta akce, spousta honiček, spousta vtipů, ale poslepovaných tak nešťastně a doslova blbě, že divák vůbec nemá radost z ničeho, co vidí. Mixážní sračky tohoto typu přímo nesnáším. Konec byl navíc také matoucí, stejně jako celý průběh. Vlastně nevím, o čem to celé bylo, ale pitomé to bylo fest. Nic jsem si z toho neodnesl. Snad jen zklamání. 35% ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Do DANNYHO PARŤÁKŮ nabouralo TAXI a zapomnělo přitom být vtipné. Skutečně, člověk cítí potenciál, jako by se za rohem měli objevit Pierre Richard s Gerardem Depardieu, koutky se ale do úsměvu krčí jen velmi neochotně. Naštěstí film nemá ani hodinu a půl, takže končí zavčasu a bez újmy na divákově zdraví. 50% ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Když se sejde banda neschopných, ve většině případu i přitroublých chlapů a ještě k tomu zlodějů, kteří mají smůlu vznikne z toho tato komedie, která není ochuzena o klasický francouzský humor. Který není v tomto filmu nijak vychytaný. Mnoho zápletek, mno zvratů, žádný dobrý ftip nebo scéna. Jen samé šíllené situace, ze které je vyvozena další šílená situace atd.. Moc dobří byli policajt a zloděj jak spolu mají noční šichtu a spolu kouří jony. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Veleprůměrná francouzská komedie, která žádnou díru do světa neudělala. Poprávu. Zápletka je vpravdě chatrná, ale o to víc je praštěná. Je velká škoda, že tvůrci nebyli trochu odvážnější, mohla to bejt prdel. A taky by to každopádně chtělo výrazně schopnějšího režiséra, kterej by příběh dokázal odvyprávět bez hluchých míst. Na to že má film jen 85 minut, je to chvílema těžká nuda a závěr je skoro až zmatečnej. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Tretsu ve Francii. (rafix)

Reklama

Reklama