Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vysloužilý mariňák Lucky Boone (Fred Ward) nemá navzdory svému jménu štěstí v ničem a nejméně pak v hazardu. Neuváženě vsadí v pokeru polovinu své rybářské lodi a teď musí trpět mladého naivního Maca (Daniel Jenkins) jako parťáka při svých výpravách. Nesourodou dvojici vyhledá kubánský emigrant Carlos (Raul Julia) a zláká oba muže na nebezpečnou výpravu za pokladem ukrytým v kubánské džungli. Pro bývalého důstojníka Carlose však není tím pravým pokladem truhla zlatých mincí, ale manželka Carmen, kterou neviděl dvacet let. (J.Connor)

(více)

Recenze (2)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Jen další příspěvek k záplavě akčně dobrodružných osmdesátkových videofilmů. Na průměr ho pak tahá sympatická ústřední trojice hrdinů (Julia, Ward, Jenkins). ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný film o nebezpečném návratu pro ukrytý poklad. Málokterý muž by byl ochoten po dvaceti letech strávených v kubánském vězení vrátit se zpět do země svých věznitelů. Cados je však posedlý nejenom láskou ke Carmen, ale touží si také vyzvednout dva milióny dolarů, které tu má ukryté. Po jeho stopě však jdou nejen vojáci, ale také nejobávanější z banditů EI Gato Negro. ()

Reklama

Reklama