Reklama

Reklama

Policista Ed Makin (Fred Ward), který je na ulicích New Yorku jako doma, upadne na území gangu do léčky a je prohlášen za mrtvého. Dostane ale novou tvář, novou identitu a jméno - Remo Williams. Supertajná služba mu dá úkol: vymýtit zločince, kteří jsou tak mocní, že se to vymyká jakékoli běžné policejní moci. Remo, vyzbrojený znalostí prastarého bojového umění Sinanju se stává smrtícím strojem, který je schopen paralyzovat nepřítele lehkým klepnutím, a když je potřeba, dokáže mu jediným úderem rozrazit lebku. První úkol již čeká... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (24)

RetroMan 

všechny recenze uživatele

"Lekce 24: Po vodě se musí běžet hodně rychle!" Ačkoli jsem film viděl naposledy asi před 15 lety, měl jsem obavu, jak na mě zapůsobí po těch letech (protože jisté zklamání s odstupem let jsem doznal u filmu Fantóm Amsterdamu). Mě tenhle film opět pobavil. Jde sice o průměrně natočený film, ale ty scény a hlášky si pamatuju dodnes. Chiun i Remo jsou skvělá dvojka. Škoda jen, že film má podtitulek Dobrodužství začíná a tímto filmem asi i končí. Nejlepší film s Fredem Wardem. ()

Tomes83 

všechny recenze uživatele

Seděl jsem jako přikovanej, abych si dnes mohl připomenout tuhle VHS klasiku, kterou jsem naposledy viděl asi před 15 lety na videopřehrávači u prarodičů a mohl si tak připomenout spoustu skvělých nezapomenutelných adrenalinových scén ve stylu amerického ninjy! Zejména pak závěrečná scéna s mistrem Chiunem se vryje do paměti!:-) ()

Reklama

Caine 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu je tolik nadsázky že je to až neuvěřitelné. Někomu to přijde jako "hlína", někomu jako neskutečná blbost. Ale nedomnívám se, že by někdo z tvůrců myslel vážně například scény se strážnými dobrmany... Čtvrtou hvězdičku jsem dal kvůli skvělému korejskému mistrovi a jeho metodám výcviku; a taky jen tak - jako vyjádření mých pocitů z této úleťárny. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

pro pamětníky: film, který koncem osmdesátek ve velkým koloval na ošuntělých vhskách a pro mě osobně se v těch časech vyrovnal i ultraklasice typu Rambo, Americký ninja nebo Slepá spravedlnost ... učitel hlavního hrdiny vypadá jako Ghándí a chová se jako Ježíš: běhá po vodě, vyhýbá se kulkám, vyznává filozofii appeasementu, možná právě proto to dává AMC v podstatě na Velikonoce, zítra hned brzy ráno ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie tri hviezdy za nostalgiu, relatívne úsmevnému snaživému aj keď neúspešnému pokusu o hlavnú hudobnú melódiu a samozrejme sympaťákovi Fredovi Wardovi s výdatnou dopomocou "nadčloveka-kórejca" Joela Greya. Čerešničkou na torte malá úloha Kate Mulgrew z Voyageru a samozrejme večného záporáka Patricka Kilpatricka. Príbeh nemastný, neslaný, výcvik Warda zdĺhavý, ale inak pekná výprava ku koncu, krásna príroda a netradičná akcia v spojení s opäť snaživou kamerou v určitých momentoch (Socha slobody, americká divočina na konci atď.). ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama