Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Shit 

všechny recenze uživatele

Fakt úchylárna, ale tim správným stylem, kterej je děsně zábavnej. nějvětší úchylák ve filmu je jednoznačně Tom Green takový hovado se jen tak nevidí, ale ten tam moc podstatnou roli nemá. Příběh je založenej na docela jednoduchým tématu, ale za to se z něj dá docela dobře vyždímat spousta krutejch scén, ve kterých řáděj hlavně Sean William Scott a Qualls ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Road Trip je neco jako Eurotrip, akorat zde hrdinove necestujou kuli holce po Evrope, ale po statech Ameriky. Je sice fakt, ze u Eurotrip jsem se bavil vic, ale i tohle je hodne dobra komedie. Herci jsou na danej zanr v pohode a hlavne sympaticky, o coz de hlavne. Scottova postava je neco ve stylu Stifflera, takze husty, Amy Smart ukaze kozy, takze super. Ale hlavne tu je dokonalej, silenej a ultra vostrej Tom Green, kterej ma bohuzel malo prostoru. Filmu by pomohl rychlejsi strih a misty sviznejsi hudba, ale jinak je to fakt slusna zabava, u ktery jsem se nenudil. ()

Reklama

BS 

všechny recenze uživatele

Měl jsem vždy rád tyto komedie pro teenagery (taky jedním "z nich" jsem) a musím uznat, že Road trip je jednou z nejlepších komedií pro mladistvé, kterou jsem viděl. Hodně ulítlá zápletka o cestě přes několik států federace až k vtipnému rozuzlení. Pásáže s krmením hada, také nejsou k zahození. Škoda, žej e to jen na jedno zhlédnutí. ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

To je prostě kultovní film. Kdo neviděl road trip tak nezažil nic skvělýho. My jsme podle něj dokonce pojmenovali svoje hromadné chlastací akce. Tohle je film co za to stojí. Pes co hulí trávu, černoška s obrovskejma bombarďákama, jeden obří had,onanie jinak a jedna špatná videokazeta. A Road Trip může běžet a běžet. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Byla to láska na celý život. Již od dětských střevíčků byli Josh a Tiffany stále spolu, a nic je od sebe nemohlo rozdělit. I při studiu na vysoké škole, kdy je dělilo tisíce kilometrů, si každý den psali a volali. Jenže pak Tiffany přestane Joshovi odpovídat, a ten má pocit, že jejich vztahu je konec. A navíc se mu začíná líbit krásná Beth, které Josh taky není lhostejný. Jejich první společnou noc si zpestří natočením na video, a shodou nešťastných náhod tato videokazeta putuje k Tiffany místo srdceryvného vyznání lásky. A tak musí Josh zburcovat své spolužáky, a společně vyrazit na cestu, aby se pokusil vztah s Tiffany ještě zachránit ... Oproti standardním teenagerovských filmům je Road Trip až překvapivě vtipný, výskyt fekálního humoru je snížen na minimum (i když ani tady se jej tvůrci nevyvarovali - viz. snídaně v bufíku), ale celkově dobré pocity přetrvávají. Herecké obsazení na tento typ filmu naprosto ideální - hlavní hrdiny skvěle doplňuje Tom Green, jehož postava zde byla stoprocentně zbytečná, ačkoliv scény s ním patřily k těm nejzábavnějším (např. krmení hada). DJ Qualls a Sean Williams Scott naprosto boží... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Josh (Breckin Meyer) vytáčí před hovorem s Tiffany (Rachel Blanchard) v Texasu sedm číslic. Ve skutečnosti se ale při volání do Texasu vytáčí čísel jedenáct. (filmsim)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama