Reklama

Reklama

Svůdná oběť

  • Kanada Tell Me No Lies (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Mladá a ctižiadostivá Alex Sheppardová prijme prácu vo vysokoškolskej rozhlasovej stanici v Los Angeles. Jej cieľ je však oveľa dramatickejší, ako len práca v slnečnej Santa Barbare. Nedávno tu totiž niekto zavraždil jej sestru a ona je odhodlaná nájsť jej vraha. Pátranie sa však čoskoro ukáže nebezpečnejšie, ako si dokázala predstaviť. Do jej nočnej talk show totiž nečakane začne volať muž, ktorý tvrdí, že je vrahom a vyhráža sa jej, že ju zabije skôr, ako ho dokáže odhaliť. Alex sa dá dohromady s Davidom, ktorého spoznala v práci, ale nad ich milostným románikom sa sťahujú marky, keď Alex zistí, že David bol tiež priateľom jej sestry. Je aj jej vrahom? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Rád bych věděl, jaké cílové skupině je něco podobného určeno.. zoufalým starým mládencům? Přesto TO obsahuje řadu věru originálních situací – hlavní „hrdinka“ zjistí, že jí někdo zavraždil sestru a první co udělá je to, že si pořádně zasouloží.. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 1/10 Děj 3/10 Hudba 1/10 Efekty 1/10/// +půvabná hlavní představitelka, některé (polo)erotické scény -nesourodý mix několika žánrů, strašně špatné dialogy a velmi toporní herci/// Tak trošku nezařaditelný film, kterému by asi nejvíce slušelo erotický thriller. I když erotické scény tu nejsou na prvním místě, tak kulisy a obsazení k tomu vybízí. U filmu jsem však postrádal jakokoli atmosféru právě thrilleru a tak i v tomto bodě film vizní trapně. Nemluvě o hercích, tak špatné výkony jsem dlouho neviděl. Film "zachraňuje" vysílací čas, který televizní stanice dala až po 12 večer a tak nehrozí, že někdo příjde k újmě na zdraví. Přesto pokuď jste sám.../// Celkem 18%/// ()

Bouřňák 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem to tak půlkou jednoho oka (při práci na počítači) a víc bych nikomu nedoporučoval - maximálně při některých soft-erotických scénách. Ovšem jak píše i Deimos, tento "film" nejde nikam zařadit - na erotický film příliš slabé, na thriller ještě slabší. Prostě snad film "na dobrou noc", kdy posluchač/divák při zaznění první vzdechů lehce pootevře ospalé oči, aby zahlédl nečekaně rychle vzrušenou prsatou dívčinu očekávajíc nestoudně silný orgasmus :-) Ovšem vy, ať už posluchač či divák, takto vzrušeni rozhodně nebudete!!! ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Jako thriller katastrofa, jako porno jen o trošku lepší díky sexy Amber Smith. Strašné herecké výkony, nudné prostředí a hudba jako ke komedii. Jediné, co se mi líbilo, byly úvodní erotické titulky....a pak už nic....xD ()

John80 

všechny recenze uživatele

Slabší Thriller o žene, ktorej sa začne vyhrážať chlapík po telefóne  cez rádio , dosť slabá dejová línia, chyba napätie čo by mal mať pravý Thriller 2* ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně laciný film. Největší hodnotu měly asi ty poskakující silikony, ale ani tahle stránka filmu nikam nevede a veškerá erotika spočívá v občasném vynuceném odhalení hrudníku. Napětí prakticky neexistuje, akce patří k tomu nejhoršímu ze světa filmu - když se v souboji na život a na smrt dva teplouši spíše osahávají než bojují, je něco špatně, hodně špatně! ()

Reklama

Reklama