Reklama

Reklama

Akta Sex: Svět rozkoše

  • USA Sex Files: Pleasure World
Pornografický / Sci-Fi
USA / Irsko / Nizozemsko / Francie, 1998, 89 min

Obsahy(1)

Reese je žena rafinovaná a půvabná a živí se jako luxusní společnice a prostitutka na telefon. Chloe je chytrá ambiciózní reportérka snažící se na poslední chvíli ulovit sólokapra. Když jsou však tyto dvě žerny omylem zaměněny, jejich životy se navždy změní. Jedna z nich se vrhá do krásného milostného vztahu, zatímco ta druhá odhalí svět temných smyslných vášní, o nichž dosud ani netušila, že existují. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

redalert21 odpad!

všechny recenze uživatele

Néé, néé a néééééééééééééééééééééééééé!! jeste že jsem jenom překlikával a dlouho nezůstal...šilenost ani nevim jak to popsat, to byly teda "rozkoše" ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za kozy, ale proč mají tyhle filmy a seriály tak stupidní příběh? Navíc, pokud je americký prezident opravdu takový tupec jako zde, tak se nedivím, že to s tímhle světem jde od desíti k pěti. (459.) ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Jednou takhle překlikávám a zrovna začíná nějaký film nebo co... Hmm čekám, co z toho vyleze, najednou se objeví název: "Akta Sex." Zasměju se tomu a zkouším sledovat dál. Ta hrůza, co z toho vylezla, se skoro nedá popsat. Viděl jsem jeden díl, kde nějaká kytka rozprašovala pyl a všichni v jejím okolí v tu chvíli zkrátka museli... no však víte :) Velice rychle jsem zase přepl na původní program, kde už naštěstí skončila reklama. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama