Reklama

Reklama

Slashers

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Extrémní japonská reality show uvádí svůj první americký speciál! Šest soutěžících šťastlivců, vybraných z tisíců uchazečů, bude mít šanci vyhrát miliony dolarů. A úplně stačí, když se jim podaří zůstat naživu... V uzavřené lokalitě totiž nejsou jen oni, ale také tři psychopati s hlavou plnou zabíjení. Tak tedy, příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Když mi bylo hladových -náct, případně ještě něco málo přes dvacet, bylo mnohem snazší nadělit filmu nejnižší hodnocení. V onom černobílém pohledu je tuze jednoduché se pro něco nadchnout nebo naopak snímek šmahem odsoudit. Až později jsem se dostal do přetrvávající fáze, kdy snad na každém snímku dokážu najít alespoň dobrou scénu, fajn kameru, jeden zapamatovatelný vtípek nebo někoho ze svých oblíbených herců, kterému nechci kazit filmografii oním nehezkým cejchem "odpad!". A samozřejmě je to i tím, že s ubývajícím volným časem si dvakrát rozmyslím, jestli si potykám s něčím, kde není na solidní hodnocení sebemenší šance. Musel jsem se o tom důkladně ujistit, ale takhle nízko jsem po celovečeráku nevystřelil více než dvanáct let, konkrétně od doby, kdy si to vysloužila tehdejší novinka Postal od Uweho Bolla. U Slashers to ale jinak nejde. Ani jedna funkční scéna, ani jeden dobrý nebo alespoň snesitelný herec, žádný dotažený motiv, otravná trojice nepřátel a jedna monotónní kamera. Kdybych věděl předem, že jde o dvouhodinový (ano, na Netflixu jsem narazil na speciální prodlouženou verzi) fanfilm, možná bych byl smířlivější, takhle ale můžu jen proklínat svoji momentální chuť na horror se satirickým přesahem. Ten se ale promítne vážně jen v oné premise, což zabolí hlavně na konci, který nepřinese vůbec nic. Ať si v hlavě vymyslíte jakýkoli, klidně sebesměšnější zvrat, byl by rozhodně lepší než prázdný závěr bez pointy. Spokojená hodnocení od místních žánrových nadšenců chápu méně než kdykoli předtím. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No musím říct, že ten námět mě celkem zaujal. Neznělo to vůbec špatně, ale bohužel se z toho postupem času vyprofilovala průměrná vyvražďovačka, sice postavená na originálním nápadu, ale jinak do žánru nepřinášející nic nového. Postavy jsou otravný a keců je neúměrně moc. Škoda tohle mělo větší potenciál.40% ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejujetějších bizardností, co jsem kdy viděl. Hlavně jsem nevěřícně dlouho koukal s vytřeštěnýma očima, že všechno snímá jeden kameraman (který běhá mezi soutěžícími) v jednom záběru bez střihu. Pak jsem si ale prostřihů samozřejmě všiml. Film je neskutečně ujetej. Parta mladých idiotů běhá po objektu, který vypadá jako nějaký dům hrůzy na pouti a aréna pro pantball dohromady. Nahání je tam tři ozbrojení maniaci a postupně likvidují. Kdo dojde na konec vyhrává spoustu milionů. Vše sleduje kameraman. Hra má ujetá pravidla podobně jako Big Brother a podobné show. Bohužel se ve filmu víc kecá, než nahání, bojuje a vraždí a tak je z toho spíš taková ukecaná záležitost. Spousta skvělých momentů by se ale našla. Neustálé strhávání triček a podprsenek úchylným "doktorem" ženskému osazenstvu soutěžících mne fakt dostávalo. Gore jsou extrémní, ale strašně levné a amatérské. Chvílemi se film stává docela nudným, chvílemi naopak tryská neuvěřitelnými šílenostmi. Pro milovníky horrorů velmi zajímavé, pro běžné filmové publikum naprostý odpad. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

V podstatě ohraný námět z filmového Running Mana s několika výbornými nápady. Takový reklamní blok ti může prodloužit účast v této japonské populární reality show o celých pár minut. Co by za to dali někteří naši Vyvolení. Soutěžící jsou snímání pouze jednou kamerou, tudíž je nutná přítomnost kameramana. Je fantastické, jak si autoři poradili se střihy, bez nichž by štáb asi těžko zkoordinoval dění po celou hodinu a půl. Je to vyřešeno problikáváním elektrického osvětlení, kdy během temného okamžiku dojde k rychlému rafinovanému střihu. Takže celý film vypadá jako by byl natočen v jediném záběru. Bizarní zabijáci mě moc nepotěšili. V Running Manovi byli přece jenom vypiplanější. Mé hodnocení je někde mezi dvěmi, třemi hvězdičkami. No budiž, tak trochu tomuhle filmečku přidám. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Pomerne zdarila zalezitost, bohuzel skvely napad obcas trochu zabiji spatne zpracovani. Zejmena kulisy pri uvodu souteze vypadaji (na jednu z nejsledovanejsich show) hodne uboze, holt malej rozpocet. Herci jsou celkem slusni, slasheri samotni jsou vyborni. Skoda, ze Kazatel nedostal vic prostoru, libil se mi nejvic. Je mi trochu lito, ze autori film nedotahli do extremu a nedali o reklamnich pauzach opravdu reklamy..... Kazdopadne realisticke pojeti (jedna kamera, hudba..) je hodne zabavne. Trochu ho srazi levne a prehnane splatter efekty, mohly byt umirnenejsi. I pres celkem dost vyhrad a neprilis vydareny konec jsem se nadprumerne bavil. Jen vic podobnych experimentu.... ()

Reklama

Reklama