Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie z produkce MTV. Ostrovní party se zvrhne v boj se zmutovanými netvory.
MTV pořádá soutěž a její vítěz dostane pozvání pro celou svou školu na ostrovní party s celebritami. Johhe tato soutěž příliš nezajímá, protože je právě nešťastný z rozchodu s Maddy. Zato jeho sestra je ze soutěže šílená ale nemůže se přihlásit. Proto se přihlásí jménem svého bratra. Když Josh zjistí že vyhrál, bere to jako dobrou příležitost dostat Maddy zpět. Party na ostrově je skvělá, až do okamžiku kdy Carmen Electru unese přímo z jeviště děsivé monstrum. Josh se rozhodne ji zachránit a vydává se ji s několika přáteli hledat. Zjistí, že ostrov byl testovací zónou nukleárních zařízení a všechna zvířata zmutovala. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hudobná televízna stanica MTV zorganizovala párty pre svojich divákov na exotickom, neobývanom ostrove niekde v bermudskom trojuholníku. Zišla sa tam celá horda hlúpych amerických teenagerov. Hlavnou hviezdou show mala byť stará, trapná, preplastikovaná Carmen Electra. Lenže ostrov je zamorený nukleárnym odpadom. Hmyz tam zmutoval do gigantických rozmerov a začal útočiť na ľudí. Obrovský okrídlený mravec schmatol úbohú Carmen a odvliekol ju do mraveniska. Tak sa zopár holobriadkov rozhodlo, že ju zachránia. Vydávajú sa na nebezpečnú záchrannú akciu. Malo by to byť asi akože vtipné, ale ja som sa pri tom nebavil ani trocha. "Ostrov príšer" je fakt príšerný film. * ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol nevkusu, trapnosti, bezobsažnosti, tuposti a nanicovatosti. No prostě hnus, kterému se nedá ani vysmát. Co jiného ale čekat od MTV. Jen jsem si tak říkal, že tenhle film ji a většinu (to zdůrazňuji) jejich diváctva přesně vystihuje. Horror? Ani omylem. Komedie? A kdy jsem se měl tedy smát? Že se tomu upsala Carmen bych ještě pochopil, ona na podobných věcech svou kariéru staví a evidentně jí to prospívá, ale že se do toho namočila M. E. Winstead, to trochu nechápu. Ještě by mě zajímalo, na jakou věkovou skupinu to je zaměřené. Předškolní děti? Jakékoliv jiné hodnocení nemůžu dát byť z jednoho jediného důvodu - nechlastám ani nehulím, takže možná nejsem pod vlivem schopen odhalit možná skrytá moudra. ()

Reklama

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Tato fraška je dokonalým příkladem jak se dá ušetřit na natáčení: 1. setříte na hercích, 2. šetříte na kostýmech, 3. šetříte na scénaristovi, 4. šetříte na exteriérech, 5. šetříte na speciálních efektech. A vše co ušetříte, padne na honorář Carmen Electry. A důsledek: Totální hovadina na filmovém plátně!!! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kdepak nějaký Uwe Boll, reinkarnací Eda Wooda je Jack Perez. Tomuhle filmu musím dát tři hvězdy, a to proto, že je tak špatný. Jenže narozdíl od jiných, tenhle je špatný zcela úmyslně. A abych se do toho ještě víc zamotal, není to vůbec špatné... tak. Chce to mít jen smysl pro humor, opravdu zvrhlý smysl pro humor, a mít rád filmové řemeslo včetně všech nadšenců, kteří je dělají především pro svůj dobrý pocit a pobavení... Nedovedu si představit, že by se Ostrov příšer točil kvůli výdělku. Je to prostě prča. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Je to obludné, ale s trochou dávkou irónie a nadhľadu pozerateľné..dialógy sú ako nacvičené Televízne noviny, triky sú ako z Celebrity Deathmatch a reklama na MTV je vidieť...je to pre teenagerov, a hlavne pre ksupiny inak si tento film znechutíte...a nedopozeráte ho do konca nikdy...a čo tu robí Carmen Electra a Mary Elizabeth Winstead mi je doteraz záhadou... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v kanadské provincii Britská Kolumbie v lokalitách Green Timbers Urban Forest, Richmond, Surrey a Vancouver. (Terva)
  • Jména monster zní: The Queen (Královna), The Soldier ( Voják), Ms. Mantis (Paní Kudlanka), Mr. Mantis (Pan Kudlanka), Piranha Man (Piraní muž), The Spider (Pavouk) a Rudy (Rudy). (Terva)
  • Role Adama Westa byla pojmenována Dr. Harryhausen. Je to na počest Raymonda Harryhausena, (1920-2013) který byl za svého života scénárista, producent, někdy i herec a hlavně uznávaný průkopník vizuálních efektů. (Terva)

Reklama

Reklama