Reklama

Reklama

Dalziel a Pascoe - Série 8 (2004) (série)


Na útěku (S08E03)

(epizoda)
  • Velká Británie Great Escapes
Krimi / Mysteriózní / Drama
Velká Británie, 2004, 1 h 28 min

Obsahy(1)

Každý rozumný člověk ví, že pohybovat se v noci na blatech se nevyplácí. Jenže co si má jeden počít, když mu právě tehdy a právě tam klekne auto? Andyho Dalziela sice hned tak něco nevyplaší, nicméně ani jemu není na pusté silnici odnikud nikam právě nejvolněji. Jistoty mu samozřejmě nedodává ani jeho poněkud netradiční oblečení (i když nezúčastněný kolemjdoucí by nepochybně dokázal jeho holé nohy, vykukující zpod skotské sukně, ocenit), ani helikoptéra, pátrající po kraji po uprchlém vězni. A hospoda, ve které nakonec najde útočiště? Jako vystřižená ze strašidelných příběhů... Musel by to být zázrak, kdyby druhý den ráno nezačínal nálezem mrtvoly. Jenže zázraky se už, jak víme, nedějí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zamračené počasí, ponurá blata, lidé s temnými tajemstvími a Andy Dalziel uprostřed toho všeho (a ničeho) ve skotské sukni. Série vražd, uprchlý vězeň, co víc si ještě přát? Snad jen prvotřídní rozuzlení, které ruku v ruce s fantastickou atmosférou skutečně dorazilo. Jeden z nejlepších dílů. ()

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý rozumný člověk ví, že pohybovat se v noci na blatech se nevyplácí. Ach, ta blata, vřesoviště, nehostinné pláně, ohromné kameny... přesně to má detektivka obsahovat a kvůli téhle magické krajině plné tajemství jsem se od televize neodtrhla. K tomu to nebe bez slunce a psi, dávná vražda a nespravedlivě odsouzený. Líbilo se mi to. ()

Reklama

Reklama